Skip to main content

Συνάντηση Ζέρβα-Νάκου στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης - Της δώρισε φουλάρι

Η πρόεδρος του ΚΚΠΚΜ δήλωσε ιδιαίτερα συγκινημένη από το δώρο που της έκανε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης στο πέρας της συνάντησής τους.

Το έργο και οι δράσεις του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας, για την υποστήριξη των ευάλωτων και γενικότερα των αδύναμων πασχόντων, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε σήμερα η πρόεδρος του ΚΚΠΚΜ, Βασιλική Νάκου, με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα.

«Η κ. Νάκου επισκέφτηκε τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης στο γραφείο του, με τον κ. Ζέρβα να εκδηλώνει το ενδιαφέρον αλλά και την αγάπη του για την ενδυνάμωση και υποστήριξη του έργου του ΚΚΠΚΜ, δείχνοντας την έμπρακτη ευαισθησία του στα θέματα των ΑμεΑ. Τον προσκάλεσε μάλιστα να επισκεφτεί τα παραρτήματα του ΚΚΠΚΜ, κάτι που ο ίδιος αποδέχτηκε με ιδιαίτερη χαρά», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του ΚΚΠΚΜ.

Στη διάρκεια της συζήτησης, σημειώνεται στην ανακοίνωση, «η κ. Νάκου ευχαρίστησε τον κ. Ζέρβα, τόσο για τα επαινετικά του λόγια προς την ίδια, το Δ.Σ του ΚΚΠΚΜ και τους εργαζόμενους, όσο και για τη συνεργασία για την αυριανή Παγκόσμια Ημέρα για τον Αυτισμό, καθώς ο δήμος παραχωρεί το info kiosk στον Κήπο της Άμμου στη Νέα Παραλία, στο οποίο από τις 12.00μμ έως τις 22.00μμ, θα υλοποιηθεί η δράση του Κέντρου «Είναι εντάξει να είσαι διαφορετικός», ενώ θα προχωρήσει και στη φωταγώγηση μνημείων της Νέας Παραλίας, στο μπλε χρώμα, στο πλαίσιο της δράσης «Light it up blue», επίσης για τον αυτισμό».

Καταληκτικά, υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση του Κέντρου, η πρόεδρος του ΚΚΠΚΜ δήλωσε ιδιαίτερα συγκινημένη από το δώρο που της έκανε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, ένα φουλάρι με τη βυζαντινή αναγραφή του ονόματος της Θεσσαλονίκης.