Skip to main content

Πυρετώδεις επαφές Ζέρβα - Είδε Ορφανό, βλέπει Νοτοπούλου και Βούγια

«Δεν υπάρχει η παραμικρή πολυτέλεια για ατέρμονες συζητήσεις, η πόλη δεν μπορεί να περιμένει», το μήνυμα του νεοεκλεγέντος δημάρχου Θεσσαλονίκης

Συνάντηση με τον Γιώργο Ορφανό, επικεφαλής της παράταξης «Η Θεσσαλονίκη είναι το μέλλον», είχε σήμερα ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, στο πλαίσιο των επαφών που πραγματοποιεί για τον σχηματισμό της νέας διοίκησης ενόψει της ανάληψης καθηκόντων από την 1η Σεπτεμβρίου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα, οι δύο άνδρες αντάλλαξαν απόψεις και αναζήτησαν πεδία κοινού βηματισμού, χωρίς ωστόσο να έχει υπάρξει κάποια οριστική συμφωνία.

Να σημειωθεί ότι ο νεοεκλεγείς δήμαρχος συναντήθηκε νωρίτερα και με την εκλεγμένο δημοτικό σύμβουλο Γιάννη Νασιούλα, ενώ είχε τηλεφωνική επικοινωνία και με τον κ. Ταχιάο. Ο κ. Ζέρβας αναμένεται να συναντηθεί αύριο με την Κατερίνα Νοτοπούλου, επικεφαλής του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη Μαζί» και τον Σπύρο Βούγια, επικεφαλής της «ΠΟΛΗχρωμης Θεσσαλονίκης».

Στόχος του κ. Ζέρβα είναι να ολοκληρώσει το ταχύτερο δυνατό τον κύκλο των επαφών του με τους επικεφαλής των συνδυασμών προκειμένου να έχει διαθέσιμα όλα τα δεδομένα πριν λάβει τις οριστικές αποφάσεις του για τον σχηματισμό της διοίκησής του. «Θέλουμε να κάνουμε τη δουλειά, δεν υπάρχει λεπτό για χάσιμο. Δεν υπάρχει η παραμικρή πολυτέλεια για ατέρμονες συζητήσεις επί συζητήσεων, οι δημότες θέλουν λύση στα προβλήματά τους, η πόλη δεν μπορεί να περιμένει», λέει ο κ. Ζέρβας προς τους συνεργάτες του για τις πυρετώδεις επαφές που πραγματοποεί.

Αυτό ήταν και το νόημα της προαναγγελίας της τοποθέτησης του Δρόσου Τσαβλή, πρώτου σε σταυρούς στην παράταξή του, για τη θέση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, ξεκαθαρίζοντας έτσι αμέσως το τοπίο για τη συγκεκριμένη νευραλγική θέση.