Skip to main content

Συναντήσεις ΕΕΘ για τη χρήση κοινόχρηστων χώρων με δημοτικές παρατάξεις

Το ΕΕΘ συναντήθηκε με παρατάξεις του δήμου Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της κατάθεσης των προτάσεων του για την Πράξη Χρήσης Κοινόχρηστων Χώρων.

Συνεχίστηκαν οι επαφές του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης με επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων του δήμου Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της κατάθεσης των προτάσεων του, για την Κανονιστική Πράξη Χρήσης Κοινόχρηστων Χώρων του δήμου Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο της διαβουλεύσεων επί των προτάσεων που κατέθεσε το ΕΕΘ στα γραφεία του βρέθηκαν οι επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων «Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα» κ.Βασίλης Γάκης, «Λαϊκή Συσπείρωση» κ. Σωτήρης Ζαριανόπουλος, «ΠΟΛΗχρωμη Θεσσαλονίκη» κ. Σπύρος Βούγιας και «Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον» κ. Γιώργος Ορφανός.

Από πλευράς ΕΕΘ η εκπροσώπηση έγινε από  τον πρόεδρο κ. Μιχάλη Ζορπίδη, τον Οικονομικό Επόπτη κ. Κώστα Ιακώβου και τον πρόεδρο της Επιτροπής Αγοράς, Ανάπτυξης και Συνεργασίας με Δήμους και Περιφέρειες κ. Λευτέρη Γεωργιάδη και το μέλος της Επιτροπής Αγοράς, Ανάπτυξης και Συνεργασίας με Δήμους και Περιφέρειες και μέλος Δ.Σ. κ. Σωτήρης Τοζακίδης.

Οι θέσεις του επιμελητηρίου επί της συγκεκριμένη κανονιστικής έχουν διαβιβαστεί προς την διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης και την επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Πρέπει να επισημανθεί πως για πρώτη φορά υπάρχει κοινή εισήγηση επί των προτάσεων από Εμπορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης, Ένωση Εστιατόρων Ψητοπωλών Καφέ Μπαρ Νομού Θεσσαλονίκης, Ομοσπονδία Επαγγελματιών Εμπόρων Νομού Θεσσαλονίκης, Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.