Skip to main content

Συναντήσεις Νοτοπούλου με Πασχαλίδου και Μπαρμπουνάκη

Οι επαφές της υποψήφιας δημάρχου Θεσσαλονίκης Κατερίνας Νοτοπούλου με δύο στενούς συνεργάτες του Πέτρου Λεκάκη μετά τις εξελίξεις με την Έλλη Χρυσίδου

Συναντήσεις με την Μαρία Πασχαλίδου και τον Αλέξανδρο Μπαρμπουνάκη, από τον συνδυασμό του Πέτρου Λεκάκη πραγματοποίησε, χθες, σύμφωνα με πληροφορίες η υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου.

Είναι το τέταρτο «χτύπημα» για τον επικεφαλής του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη Πρώτη» Πέτρο Λεκάκη, μετά την προσχώρηση του Γιώργου Δημαρέλου στον συνδυασμό του Σπύρου Βούγια και τη μεταπήδηση της Έλλης Χρυσίδου στην ομάδα της Κατερίνας Νοτοπούλου.

Έλλη Χρυσίδου, Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης και Μαρία Πασχαλίδου ήταν από τα βασικά μέλη της ομάδας της Πρωτοβουλίας που ένωσαν τις δυνάμεις τους με τον Πέτρο Λεκάκη για τη συγκρότηση του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη Πρώτη». Και οι τρεις επέλεξαν να εκδηλώσουν την πρόθεσή τους να αποχωρήσουν από τον συνδυασμό μόλις λιγα 24ωρα πριν την κατάθεση του ψηφοδελτίου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Μπαρμπουνάκης δέχεται πιέσεις από τον οικογενειακό του κύκλο για συνεργασία με τον συνδυασμό του Σπύρου Βούγια. Το πιθανότερο σενάριο, ωστόσο. είναι να μην συμμετέχει στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Πληροφορίες, επίσης, κάνουν λόγο για αποχώρηση στο παρά πέντε και του Θανάση Παπαναστασίου από την ομάδα Λεκάκη.