Skip to main content

Συναντήσεις της Φώφης Γεννηματά σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Η επίσκεψη της προέδρου του ΚΙΝ.ΑΛ. έχει ιδιωτικό χαρακτήρα, ωστόσο αναμένεται να ληφθεί η οριστική θέση για τον δήμο Θεσσαλονίκης.

Συναντήσεις με κομματικά στελέχη αλλά και με υποψηφίους για τον δήμο Θεσσαλονίκης θα έχει σήμερα η Φώφη Γεννηματά, η οποία θα έλθει στην πόλη το απόγευμα.

Σύμφωνα με τη Χαριλάου Τρικούπη, επίσκεψη της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής έχει ιδιωτικό χαρακτήρα. Ωστόσο, στο πλαίσιο της εδώ παρουσίας της θα κάνει και μερικές συναντήσεις προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο στον κεντρικό δήμο, όπου το ΚΙΝ.ΑΛ. δεν έχει πάρει θέση ακόμα επισήμως.

Σύμφωνα με κομματική πηγή, η κ. Γεννηματά θα συναντηθεί μεταξύ άλλων με τον υποψήφιο της παράταξης «ΠΟΛΗχρωμη Θεσσαλονίκη» Σπύρο Βούγια, με τον υποψήφιο περιφερειάρχη και γραμματέα του ΚΙΝ.ΑΛ., Χρήστο Παπαγεωργίου, τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο Παναγιώτη Αβραμόπουλο καθώς και με ορισμένα ακόμη κομματικά στελέχη.

Παρά τον ιδιωτικό χαρακτήρα της επίσκεψης θεωρείται βέβαιο πως από τις συναντήσεις αυτές θα προκύψει και η οριστική θέση της Χαριλάου Τρικούπη σχετικά με το πρόσωπο το οποίο θα στηρίξει στον δήμο Θεσσαλονίκης.