Skip to main content

Συναντήθηκε με Ταχιάο ο Ζορπίδης - «Ξέρει τα προβλήματά μας»

Ο πρόεδρος του ΕΕΘ τόνισε πως ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης «είναι καλός γνώστης τόσο των ζητημάτων που μας απασχολούν όσο και τον θέσεων μας».

Συνάντηση με τον υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Νίκο Ταχιάο πραγματοποίησε το πρωί ο πρόεδρος του ΕΕΘ, Μιχάλης Ζορπίδης.

«Αυτό που το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης αξιώνει από κάθε δημοτική αρχή είναι να διαβουλεύεται με τους φορείς της πόλης πριν πάρει την οποιαδήποτε απόφαση για την Αγορά, να φροντίζει για την καθαριότητα και την ευταξία και να μην ταλαιπωρεί με γραφειοκρατίες και καθυστερήσεις τους επαγγελματίες. Και αυτό θέτουμε σε κάθε υποψήφιο Δήμαρχο περιμένοντας την δέσμευση του», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ζορπίδης.

Μάλιστα ο πρόεδρος του ΕΕΘ έθεσε στη συζήτηση το μείζων θέμα της Αγοράς Βλάλη, στην οποία ο Δήμος Θεσσαλονίκης πρέπει να κάνει επείγοντα έργα, της αντιμετώπισης του παρεμπορίου και λαθρεμπορίου καπνικών και άλλων προϊόντων, γενικότερα θέματα ευταξίας της πόλης αλλά και αυτά της τουριστικής προβολής και ανάπτυξης της Θεσσαλονίκης, στα οποία το Επιμελητήριο έχει αναπτύξει αξιόλογη δραστηριότητα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος αλλά και πολύ ικανοποιημένος γιατί διαπιστώνω ότι ο κ. Ταχιάος, τον οποίο γνωρίζω καλά από την κοινή μας θητεία στο Δήμο Θεσσαλονίκης, είναι πολύ καλός γνώστης τόσο των ζητημάτων που μας απασχολούν όσο και των θέσεων μας. Με ικανοποιεί επίσης το γεγονός ότι στην ομάδα του έχει έναν δικό μας άνθρωπο, το μέλος του ΔΣ Άγγελο Πασαλίδη», υπογράμμισε ο κ. Ζορπίδης.

Τον κ. Ταχιάο πλαισίωσαν μέλη του Συνδυασμού του και τον κ. Ζορπίδη, εκτός του κ. Πασαλίδη, οι Α' και Β' Αντιπρόεδροι Γ. Ηλιάδης και Χρ. Νικολόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Κλεόβουλος Θεοτόκης και το μέλος του ΔΣ Χρ. Εδιάρογλου.