Skip to main content

Συναντήθηκε με τον δήμαρχο Πειραιά ο Λάζαρος Κυρίζογλου

Ο κ. Κυρίζογλου έδωσε στον δήμαρχο κ. Μώραλη την Ιδρυτική Διακήρυξη της Πανελλήνιας Αυτοδιοικητικής Συνεργασίας και τις Προγραμματικές της θέσεις.

Στον Πειραιά βρέθηκε σήμερα ο δήμαρχος Αμπελοκήπων Μενεμένης και πρόεδρος της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας Λάζαρος Κυρίζογλου όπου συναντήθηκε με τον δήμαρχο Γιάννη Μώραλη.

Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο των ενημερωτικών συναντήσεών του με τους Δημάρχους για τα θέματα της αυτοδιοίκησης.

Ο κ. Κυρίζογλου έδωσε στον δήμαρχο κ. Μώραλη την Ιδρυτική Διακήρυξη της Πανελλήνιας Αυτοδιοικητικής Συνεργασίας (Π.Α.ΣΥ.) και τις Προγραμματικές της Θέσεις.

Στη συζήτησή τους οι δυο αυτοδιοικητικοί κατέληξαν «πως οι δήμοι είναι η πιο αυθεντική, η πιο βιωματική μορφή οργάνωσης των πολιτών και με αυτή την έννοια τα πιο σημαντικά θέματα της εποχής μας, από την ανακύκλωση μέχρι τη διαχείριση της κλιματικής αλλαγής και από το μεταναστευτικό μέχρι τη βελτίωση της καθημερινότητας δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν χωρίς τους δήμους και τις τοπικές κοινωνίες αν θέλουμε να μιλάμε για πολιτική με ουσία».

«Μετά το τέλος της συνάντησης ο δήμαρχος κ. Μώραλης ευχήθηκε καλή δύναμη και επιτυχία στον κ. Κυρίζογλου», καταλήγει η ενημέρωση.