Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021
x

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ - ΑΥΛΑΙΑ ΜΕ... ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ (VID)

Φοιτητές και σωματεία συγκεντρώθηκαν μπροστά από τη σκηνή στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας και φωνάζουν «όχι» στον φασισμό.

 

Με τον γνωστό τσολιά της Ελληνοφρένειας άρχισε η αντιφασιστική συναυλία στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, έναν χρόνο μετά την καταδίκη της Χρυσής Αυγής ως εγκληματική οργάνωση.Στη συνέχεια, ανέβηκε στη σκηνή ο Κώστας Καρμπάς ο οποίος και τραγούδησε το τραγούδι «Ο Φασισμός».

Αργότερα, το μικρόφωνο θα πάρουν οι Νίκος Ταλέας, Μαρία Φραγκούλη, Urban Pulse και ο Monde.Στον απόηχο των ακροδεξιών επιθέσεων που έλαβαν χώρα στις δυτικές συνοικίες, φοιτητές και σωματεία μαζεύτηκαν μπροστά από την αυτοσχέδια σκηνή πάνω από τον πεζόδρομο για να πουν «όχι» στον φασισμό.
 
«Ενισχύουμε τον αγώνα για να μην βρουν χώρο οι φασίστες σε κανένα σχολείο, σε καμία σχολή, σε καμία γειτονιά», τονίζουν φοιτητικοί σύλλογοι και σωματεία.
Να σημειωθεί πως στο συγκεκριμένο σημείο κατέληξε η αντιφασιστική πορεία των φοιτητικών συλλόγων και των εργατικών σωματείων που ξεκίνησε από το άγαλμα Βενιζέλου.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ