Skip to main content

Συναυλία του Νταλάρα για το Μ.Α.Ζ.Ι. στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Το Μ.Α.Ζ.Ι. θα γιορτάσει την προμήθεια και εγκατάσταση υπερσύγχρονου ψηφιακού αγγειογράφου στο ΑΧΕΠΑ, με δωρεά του ΙΣΝ - Προπώληση εισιτηρίων

Με δωρεά του ΙΣΝ, ύψους €1.500.000, το Μ.Α.Ζ.Ι. υλοποίησε το έργο της προμήθειας και εγκατάστασης ενός υπερσύγχρονου ψηφιακού αγγειογράφου, μοναδικού στη βόρεια Ελλάδα, στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Η δωρεά του ΙΣΝ περιλαμβάνει ακόμη τον απαραίτητο εξοπλισμό, καθώς και την ανακατασκευή του χώρου όπου λειτουργεί ο ψηφιακός αγγειογράφος.

Το ΙΣΝ συνεχίζοντας την παράδοση των μεγάλων ευεργετών, με τη συνεχή κοινωφελή δράση και ανεκτίμητη διεθνή προσφορά του, συμβάλλει στη δημιουργία καλύτερων συνθηκών τόσο στην πατρίδα μας όσο και παγκοσμίως.

Τη βράβευση θα πραγματοποιήσει το επίτιμο μέλος του Μ.Α.Ζ.Ι. και Πρόεδρος της δισκογραφικής εταιρίας Minos EMI, που συνέβαλε στη διοργάνωση της εκδήλωσης, κ. Μάκης Μάτσας.

Το βραβείο φιλοτέχνησε ο διεθνούς φήμης εικαστικός Κώστας Βαρώτσος.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο πρεσβευτής του Μ.Α.Ζ.Ι. Αλέξης Κωστάλας.

Μετά τη βράβευση ο δημοφιλής ερμηνευτής Γιώργος Νταλάρας θα ταξιδέψει το κοινό με τα τραγούδια του αξέχαστου Σταύρου Κουγιουμτζή.

Ο μεγάλος καλλιτέχνης που συμμετέχει στην εκδήλωση αφιλοκερδώς, υπόσχεται να παρασύρει το κοινό με τραγούδια που δεν «αγγίζουν» μόνον όσους τα γνώρισαν την εποχή που γεννήθηκαν, αλλά συνεχίζουν να μαγεύουν και τις επόμενες γενιές.

Τον Γιώργο Νταλάρα θα συνοδεύσουν  επί σκηνής ο Ανδρέας Καρακότας και η Ασπασία Στρατηγού.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ Μ.Α.Ζ.Ι.

Προπώληση εισιτηρίων:

    • Online: http://www.ticketservices.gr/el/events/?eventid=5090

    • Εκδοτήρια Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης

    • Εκδοτήρια Πλατεία Αριστοτέλους

Μέρος των εσόδων από την εκδήλωση θα ενισχύσει τους κοινωφελείς σκοπούς του Μ.Α.Ζ.Ι.