Skip to main content

Συνδρομή του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου για την καθαριότητα στα Διαβατά

Ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου διαθέτει σε εβδομαδιαία βάση δύο οχήματα της υπηρεσίας καθαριότητας, τα οποία μεριμνούν για την αποκομιδή στα Διαβατά

Ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου σε μια κίνηση αλληλεγγύης και ανθρωπιάς και επιθυμώντας να συμβάλει στη διασφάλιση των κανόνων υγιεινής του Κέντρου Φιλοξενίας Προσφύγων στα Διαβατά, συνδράμει στη μεγάλη προσπάθεια διαθέτοντας σε εβδομαδιαία βάση δύο οχήματα της υπηρεσίας καθαριότητας, τα οποία μεριμνούν για την αποκομιδή των απορριμάτων, το πλύσιμο των κάδων καθώς και το πλύσιμο του περιβάλλοντα χώρου του πρώην στρατοπέδου.

Όπως επισημαίνει ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Πέτρος Σούλας, κάθε Παρασκευή ο δημοτικός στόλος, αποτελούμενος από απορριμματοφόρα και καδοπλυντήριο, πραγματοποιεί εργασίες καθαριότητας στον προσφυγικό καταυλισμό, διασφαλίζοντας την εύθυμη λειτουργία του και την τήρηση των όρων υγιεινής, για την ανθρώπινη και  ασφαλή διαβίωση των προσφύγων.

Παράλληλα σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Ανακύκλωσης, Διαχείρισης και Συντήρησης Οχημάτων κ. Γιώργο Μαξούρα, ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου με στόχο την ανακούφιση των προσφύγων από το κρύο και τις άσχημες καιρικές συνθήκες, μετέφερε στο Κέντρο Φιλοξενίας Διαβατών τέσσερα φορτηγά καυσόξυλα, ώστε να αντιμετωπιστούν οι αυξημένες ανάγκες των προσφύγων.