Skip to main content

Συνέχεια ερευνών για τους δύο ψαράδες στη Μ. Βόλβη (φωτο)

Άκαρπες απέβησαν οι προσπάθειες χθες των σωστικών συνεργείων απο δύτες, πυροσβέστες και άντες της ΕΜΑΚ για τον εντοπισμό τους.

Με το πρώτο φως της ημέρα ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό των δύο ψαράδων στη Μικρή Βόλβη Θεσσαλονίκης, οι οποίοι αγνοούνται από χθες το μεσημέρι.

Στις έρευνες συμμετέχουν σήμερα πέντε δύτες της ΕΜΑΚ, πενταμελές κλιμάκιο της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης με διασωστικό σκάφος καθώς και χερσαίες δυνάμεις. Το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων είναι πολύ δύσκολο καθώς ο πυθμένας είναι αμμώδης και τα νερά της λίμνης σκούρα.

Άκαρπες απέβησαν χθες οι προσπάθειες των σωστικών συνεργείων απο δύτες, πυροσβέστες και άντρες της ΕΜΑΚ για τον εντοπισμό τους.

Πρόκειται για ανιψιό και θείο ηλικίας 40 και 70 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι είχαν πάει να μαζέψουν τα δίχτυά τους μέσα από τη λίμνη.

Αρχικά εντοπίστηκε στην λίμνη η βάρκα τους, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες ανετράπη, κάτω από άγνωστες συνθήκες. Οι έρευνες πλέον έχουν περιοριστεί στο σημείο όπου εντοπίστηκε η βάρκα.

Χθες στην περιοχή επικρατούσαν δυνατοί άνεμοι στην περιοχή. Όταν η σύζυγος του, ενός εκ των δύο αντρών, έχασε τα ίχνη τους, κάλεσε σε βοήθεια.