Skip to main content

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για το κρίσιμο ματς ΠΑΟΚ-Ιωνικός

Οι «ασπρόμαυροι» θα υποδεχθούν την αθηναϊκή ομάδα, το προσεχές Σάββατο και ώρα 15:45 στο «Παλατάκι» για την 16η αγωνιστική της Basket League.

Τη διάθεση των εισιτηρίων για την καθοριστική μεθαυριανή αναμέτρηση εναντίον του Ιωνικού Νικαίας στο «Παλατάκι» συνεχίζει ο ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο «Δικέφαλος»:

«Το ερχόμενο Σάββατο 18 Ιανουαρίου, στις 15:45, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ιωνικό Affidea σε έναν πολύ σημαντικό αγώνα για την 16η αγωνιστική της EKO Basket League. Από σήμερα κυκλοφορούν τα εισιτήρια της αναμέτρησης, ενώ παράλληλα είναι σε ισχύ η προσφορά για τα εισιτήρια διαρκείας, όπου μπορείτε να προμηθευτείτε 1+1 εισιτήριο στις κατηγορίες White και Black στην τιμή των 50 ευρώ.

Τα παιδιά ηλικίας ως 12 ετών έχουν ελεύθερη είσοδο στο γήπεδο χωρίς να καταλαμβάνουν θέση, ενώ παράλληλα θα υπάρχει και παιδικό εισιτήριο στα 5€ για τα παιδιά έως 14 ετών. (Ισχύει και για τα διαζώματα 108-111).

Τα εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ-Ιωνικός διατίθενται από τα εξής σημεία…

-PAOK Sports Arena

Τετάρτη (15/1): 12:00-μέχρι την έναρξη του αγώνα ΠΑΟΚ-JDA Dijon

Πέμπτη (16/1): 10:00-17:00

Παρασκευή (17/1): 10:00-17:00

Σάββατο (18/1): 11:00-μέχρι την έναρξη του αγώνα ΠΑΟΚ-Ιωνικός

-Online μέσω του δικτύου της Ticketmaster από σήμερα μέχρι και την έναρξη του αγώνα.

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει παραλαβή από τα εκδοτήρια, μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήρια τις ώρες των εκδοτηρίων με την επίδειξη της ταυτότητας και τον αριθμό κράτησης των εισιτηρίων.

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση της ταυτότητας και σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και η καταχώρηση του ΑΜΚΑ.

Για να αγοράσετε εισιτήριο μέσω internet πατήστε εδω

-Δίκτυο καταστημάτων PUBLIC

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας και σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και η επίδειξη του ΑΜΚΑ».