Skip to main content

Συνεχίζεται η κατάθεση της μητέρας του Παύλου Φύσσα

Συνεχίζεται σήμερα η δίκη της Χρυσής Αυγής, που είχε διακοπεί την προηγούμενη Παρασκευή. Η μητέρα του Παύλου Φύσσα θα ολοκληρώσει την κατάθεσή της.

Συνεχίζεται σήμερα η δίκη της Χρυσής Αυγής, οπότε και αναμένεται να ολοκληρωθεί η κατάθεση της Μάγδας Φύσσα.

Η διαδικασία διακόπηκε την Παρασκευή, έπειτα από αίτημα της πολιτικής αγωγής για την προβολή συγκεκριμένου βίντεο από τη δικογραφία. Το δικαστήριο μετά τη διακοπή επανήλθε, οπότε η πρόεδρος ανακοίνωσε την επανάληψη της διαδικασίας, για σήμερα Τρίτη, 6 Οκτωβρίου.

Όπως σημειώνει το ΑΠΕ- ΜΠΕ, πριν τη διακοπή ένταση προκλήθηκε στο δικαστήριο όταν οι δικηγόροι της πολιτικής αγωγής εξέφρασαν την επιθυμία να προβληθεί βίντεο με τον φερόμενο πυρηνάρχη της Νίκαιας Νίκο Πατέλη να μιλά στα μέλη της τοπικής οργάνωσης, για να το σχολιάσει η μάρτυρας.

Το γεγονός, οδήγησε σε αντιπαράθεση με τους συνηγόρους της υπεράσπισης που έφεραν αντιρρήσεις στο να επιδειχθεί το βίντεο έστω και υπό μορφή φωτογραφιών.

Η εισαγγελέας της έδρας εξέφρασε τη γνώμη ότι αυτό το υλικό «πρέπει να προβληθεί την ώρα των αναγνωστέων εγγράφων, ενώ οι μάρτυρες δεν δικαιούνται να κάνουν σχετικά σχόλια καθώς καταθέτουν μόνο για τα γεγονότα που είναι σε γνώση τους». «Ας προβληθούν μόνο φωτογραφίες κι όχι ήχος» είπε.

 Οι επόμενες συνεδριάσεις του δικαστηρίου, μετά τη σημερινή, είναι στις 8/10, 13/10,15/10, 21/10 και 22/10.