Skip to main content

Συνεχίζεται το θρίλερ με τον αγνοούμενο ψαρά στον Αγιόκαμπο

Οι προσπάθειες όμως είναι άκαρπες ως στιγμής, καθώς το έργο των αρχών δυσχεραίνεται λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή.

Συνεχίζονται και σήμερα οι έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου ψαρά ο οποίος δεν έχει δώσει σημεία ζωής από το βράδυ της Τρίτης, οπότε και εξαφανίστηκε από τη Σωτηρίτσα του δήμου Αγιάς.

Σύμφωνα με το onlarisa, ο άντρας είχε πάει για ψάρεμα με τη βάρκα του η οποία εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένη από τον ίδιο στην ακτή. Γεγονός που κινητοποίησε τις αρχές και από εκείνη την στιγμή ξεκίνησε η επιχείρηση του εντοπισμού του.

Οι προσπάθειες όμως είναι άκαρπες ως στιγμής, καθώς το έργο των αρχών δυσχεραίνεται λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή. Οι άνεμοι δυσκολεύουν την επιχείρηση εντοπισμού του, ενώ χθες επιχείρησε από αέρος ένα αεροσκάφος τύπου Καναντέρ και από τη θάλασσα ένα πλοίο ανοιχτής θαλάσσης του λιμενικού και πέντε περιπολικά σκάφη.

Προσπάθειες γίνονται επίσης και από ξηράς με δύο εθελοντικές ομάδες (Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων). Επίσης, η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Ν. Λάρισας κάνει παράκτιες έρευνες σε συνεργασία με το Λιμενικό και την Αστυνομία.