Skip to main content

Συνεχίζει αποδεκατισμένη την προετοιμασία ενόψει ΠΑΟΚ η Ξάνθη

Το προπονητικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές των Θρακιωτών εστιάζουν στην αγωνιστική τακτική με την οποία θα παρουσιαστούν απέναντι στον «Δικέφαλο».

Ασκήσεις ενδυνάμωσης, αερόβιο τρέξιμο, νευρομυικό συντονισμό, passing game, παιχνίδια 5 εναντίον 2 και τακτική, περιλάμβανε το πρόγραμμα της σημερινής πρωινής προπόνησης στην Ξάνθη.

Το προπονητικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές των Θρακιωτών εστιάζουν στην αγωνιστική τακτική με την οποία θα παρουσιαστούν στο κυριακάτικο παιχνίδι εναντίον του ΠΑΟΚ.

Ο Μίλαν Ράσταβατς εκτός από τους τιμωρημένους Δήμο Μπαξεβανίδη - Κάσα Καμαρά, τους ανέτοιμους Πάμπλο Ντε Λούκας - Βασίλη Φασίδη, πρόσθεσε και τα ονόματα των Δημήτρη Μελιόπουλου και Ζεάν Μπαριέντος στο απουσιολόγιό του, καθώς ο πρώτος τραυματίστηκε στο χθεσινό παιχνίδι της Εθνικής Κ-19, ενώ ο δεύτερος στην σημερινή προπόνηση και θα υποβληθεί σε μαγνητική.

Τέλος, απών θα είναι και ο Πέταρ Τζουρίτσκοβιτς που είχε δεχθεί την κόκκινη κάρτα μετά το τέλος του αγώνα με τη Λαμία τιμωρήθηκε με 2+2 αγωνιστικές και παρά την έφεση της ομάδας, η ποινή δεν μειώθηκε. Αυτό σημαίνει πως ο Σέρβος μεσοεπιθετικός μετά την απουσία του στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο θα απουσιάσει και από τις αναμετρήσεις με ΠΑΟΚ (31/03) και ΑΕΚ (07/04) στα Πηγάδια και με τον Ολυμπιακό (14/03) εκτός έδρας.