Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022
x

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΗ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΣΤΡΙΤΗΣ - «ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΠΟ ΧΤΙΣΑΜΕ»

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση της συνεργασίας μου με τον Άρη», υπογράμμισε ο 40χρονος τεχνικός Γιάννης Καστρίτης.

Τις πρώτες σκέψεις του για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Άρη εξέφρασε ο Γιάννης Καστρίτης.

Ο 40χρονος τεχνικός, ο οποίος θα βρίσκεται στον πάγκο των κιτρινόμαυρων για δεύτερη συνεχή σεζόν, εκφράστηκε σήμερα, μέσω της επίσημης σελίδας της ΚΑΕ στο διαδίκτυο, αναφέροντας: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση της συνεργασίας μου με τον Άρη και θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου για μια ακόμη χρονιά. Το να είσαι μέλος μιας τόσο ιστορικής ομάδας είναι μεγάλη τιμή, αλλά συγχρόνως και τεράστια ευθύνη. Ξέρουμε το ειδικό βάρος του οργανισμού που εκπροσωπούμε κι αυτό αποτελεί έξτρα κίνητρο για όλους μας.

Με οδηγό μας αυτό το κίνητρο θα πορευτούμε και την ερχόμενη σεζόν, με σκοπό να συνεχίσουμε αυτό που με πολλή μεθοδικότητα, δουλειά και κόπο χτίσαμε όλοι μαζί. Πάνω απ’ όλα και ο σημαντικότερος στόχος είναι να συνεχιστεί και να επιτευχθεί η οικονομική εξυγίανση της ομάδας.

Αγωνιστικά, έχουμε μπροστά μας μια ακόμη πολύ δύσκολη χρονιά, με πολλές προκλήσεις στην Ελλάδα και στην Ευρώπη που επιστρέφει μετά από καιρό η ομάδα. Είναι κάτι το οποίο κέρδισε με την παρουσία της στο γήπεδο στο προηγουμενο πρωτάθλημα και γνωρίζουμε καλά πως ήθελε και ζητούσε ο κόσμος μας. Η παρουσία μας αυτή σε μια ευρωπαϊκή διοργάνωση θα μας βοηθήσει πολυεπίπεδα και κυρίως στο να γίνει και πάλι ο Αρης ελκυστικός προορισμός για την αγορά, κάνοντας ένα ακόμη μικρό βηματάκι προς τα μπροστά.

Σε κάθε περίπτωση, με ταπεινότητα και εργατικότητα και έχοντας πάντα στο μυαλό μας πως δεν μπορούμε και δεν πρέπει να ξεφύγουμε στο οικονομικό σκέλος, θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε μια ομάδα που θα δίνει, όπως πάντα, το 100% κάθε στιγμή και θα χαίρεται να βλέπει ο κόσμος μας στο γήπεδο. Αναμένουμε ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα, όπου η διάρκεια και η αντοχή στις δυσκολίες, θα καθορίσουν την πορεία του καθενός.

Για το τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους της ομάδας για την στήριξη και την υποστήριξη που μας παρέχουν, ακόμη και όλη αυτή την περίοδο μετά τη λήξη της σεζόν. Τους περιμένουμε και φετος να είναι δίπλα μας μαζικά, τόσο στο γήπεδο όσο και με κάθε άλλο τρόπο μπορούν να συνεισφέρουν. Αποδεδειγμένα είναι η μεγάλη μας δύναμη και πηγή έμπνευσης για όλους μας και κυρίως για τους παίκτες της ομάδας μας».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ