Skip to main content

Θεσσαλονίκη:Αγωνία για τη 10χρονη Μαρκέλλα–Συνεχίζονται οι αναζητήσεις

Ώρες αγωνίας για την οικογένεια της Μαρκέλλας, που απευθύνει έκκληση για τον εντοπισμό του παιδιού. Ολονύχτιες οι αναζητήσεις

Συνεχίζονται οι αναζητήσεις για τη 10χρονη Μαρκέλλα που εξαφανίστηκε από την Τούμπα Θεσσαλονίκης το μεσημέρι της Πέμπτης.

Ώρες αγωνίας για την οικογένειά της, που απευθύνει έκκληση σε όποιον είδε κάτι να ενημερώσει τις αρχές.

Για δεύτερη συνεχή νύχτα εθελοντές και άτομα από το φιλικό περιβάλλον της οικογένειας χτένισαν για ακόμη μία φορά την περιοχή.

Στις αναζητήσεις συμμετείχαν ο ΟΦΚΑΘ, η ΟΜΑΚ Καλαμαριάς, εθελοντές πρόσκοποι, ο Ερυθρός Σταυρός το Χαμόγελο του Παιδιού και κλιμάκιο της δημοτικής αστυνομίας.

Οι έλεγχοι έχουν προσανατολιστεί σε γυναίκες που ταιριάζουν με την περιγραφή που έδωσε στην κατάθεσή του ο συμμαθητής του ανήλικου κοριτσιού, που αποτελεί τον μοναδικό "μάρτυρα" που είδε την "κοκκινομάλλα", όπως ανέφερε, να μιλάει με τη Μαρκέλλα και να φεύγουν μαζί.

Στο αστυνομικό τμήμα της Τούμπας έχει ήδη καταθέσει μία γυναίκα με παρεμφερή χαρακτηριστικά, ενώ σύμφωνα με ενημέρωση που έχει ο αδερφός της 10χρονης, ο Χρήστος, οι αρχές αναμένεται να πάρουν και άλλες καταθέσεις.

«Εύχομαι αρχικά να είναι καλά, να είναι κάπου εδώ, να μπορέσουμε να τη βρούμε» δήλωσε χθες ο αδερφός της εμφανώς ταραγμένος. «Θέλω να γυρίσει η αδερφή μου πίσω με κάθε κόστος. Δεν με ενδιαφέρει να προβώ σε μηνύσεις, απλά φέρτε τη σπίτι, αφήστε την κάπου να γυρίσει, δεν με ενδιαφέρει. Θέλω απλά την αδερφή μου πίσω, είναι τόσο απλά τα πράγματα».

Διαβάστε: Ώρες αγωνίας - «Θέλω απλά την αδερφή μου πίσω»

Κατάθεση στο Α.Τ. Τούμπας – Τριανδρίας έχουν δώσει η οικογένεια της Μαρκέλλας, ενώ το απόγευμα της Παρασκευής κατέθεσε επί δύο ώρες και ο συμμαθητής της που ήταν μαζί λίγο πριν χαθούν τα ίχνη της.

Ο ανήλικος μαθητής που ήταν παρών την τελευταία στιγμή που εθεάθη η Μαρκέλλα, περιέγραψε βγαίνοντας από το τμήμα τον τρόπο που είδε μία γυναίκα να προσεγγίζει το κορίτσι.

«Μαρκέλλα άμα με ακούς να ξέρεις ότι όλοι οι φίλοι σου σε ψάχνουμε και σε αγαπάμε πάρα πολύ», είπε στο τέλος ο 10χρονος.

Διαβάστε: Συγκλονίζει συμμαθητής της 10χρονης - Μαρκέλλα, αν μας ακούς, σε αγαπάμε