Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021
x

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ - ΕΥΟΣΜΟΥ (ΦΩΤΟ)

Μετά το πέρας των εργασιών στις οδούς Σκρα, Γρυπάρη και Γ. Παπανδρέου στο Κορδελιό και Τσιμπουκτσάκη στον Περιφερειακό, παραδόθηκαν ακόμη τρεις οδοί

Συνεχίζει οι ασφαλοστρώσεις δεκάδων οδών στον δήμο Κορδελιού - Ευόσμου, με στόχο την αναβάμιση του προβληματικού οδικού δικτύου και τη δημιουργία υποδομών εκεί όπου δεν υπάρχουν.
 
Μετά το πέρας των εργασιών στις οδούς Σκρα, Γρυπάρη και Γ. Παπανδρέου στο Ελευθέριο Κορδελιό και Τσιμπουκτσάκη άνωθεν του Περιφερειακού, παραδόθηκαν τρεις ακόμη οδοί, επίσης άνωθεν του Περιφερειακού, οι οποίες μέχρι πρότινος ήταν χωματόδρομοι. Πρόκειται για τις οδούς Μπενή, Διολετζή και Μπαριώτη, με τις δύο πρώτες να είναι δρόμοι που περνούν μπροστά από την προκατασκευασμένη αίθουσα του 33ου Νηπιαγωγείου Ευόσμου, οι οποίες ήταν χωματόδρομοι και από τις οποίες καθημερινά διέρχονται γονείς και νήπια.Το προσεχές διάστημα αναμένεται να ξεκινήσει η ασφαλτόστρωση στην οδό Νεφέλης, που βρίσκεται στη φάση της κρασπέδωσης, έχοντας προηγηθεί η διάνοιξή της και η προεργασία του εδάφους, όπως επίσης η οδός Μώλου και η οδός Ερυμάνθου, όλες άνωθεν του Περιφερειακού.

A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ