Skip to main content

Συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις στη Θεσσαλονίκη - Αυτοψία Ζέρβα (φωτο)

Οι εργασίες συντήρησης των δικτύων οδοποιίας και ηλεκτροφωτισμού του δήμου Θεσσαλονίκης συνεχίζονται - Νέα επιθεώρηση από Ζέρβα

Με επιθεώρηση από τον ίδιο τον δήμαρχο Κωνσταντίνο Ζέρβα, συνεχίστηκαν χθες οι εργασίες συντήρησης των δικτύων οδοποιίας και ηλεκτροφωτισμού του δήμου Θεσσαλονίκης.

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Κ. Ζέρβας συνοδευόμενος από τον Τεχνικό Σύμβουλό του κ. Δ Μήτρου και τον προϊστάμενο της Δ/νσης Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων κ. Ν. Μεσημέρη, συνέχισαν χθες τις αυτοψίες σε σημεία της πόλης όπου πραγματοποιούνται εργασίες συντήρησης από τη Διεύθυνση.

Αρχικά, σύμφωνα με πηγές από τη δημοτική αρχή, ο δήμαρχος επιθεώρησε εργασίες συντήρησης σήμανσης διαβάσεων πεζών με ανεξίτηλα χρώματα που προμηθεύθηκε πρόσφατα ο δήμος, στην οδό Τσιμισκή.

Στη συνέχεια το κλιμάκιο επισκέφθηκε την οδό Εγνατία όπου επίσης συνεργείο της Δ/νσης Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης στο δίκτυο ηλεκτροφωτισμού της περιοχής.

Χθες ολοκληρώθηκε η οδοστρωσία στην οδό Ίωνος Δραγούμη στο τμήμα της από την Εγνατία έως την οδό Ολύμπου και στην οδό Βενιζέλου στο τμήμα μεταξύ των οδών Ολύμπου και Αγ. Δημητρίου.

Από τη διοίκηση του δήμου τονίζεται ότι θα συνεχιστεί το πρόγραμμα συντηρήσεων το επόμενο διάστημα αξιοποιώντας τους περιορισμούς στην κυκλοφορία και τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών, με το πρόγραμμα των οδοστρώσεων να προχωρά με εντατικούς ρυθμούς τους επόμενους μήνες.