Skip to main content

Συνεχίζονται οι επισκευές και συντηρήσεις σε σχολεία του δήμου Ωραιοκάστρου

Το πρόγραμμα επισκευής και συντήρησης σχολικών μονάδων που υλοποιεί η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου Ωραιοκάστρου συνεχίζεται.

Συνεχίζεται το πρόγραμμα επισκευής και συντήρησης σχολικών μονάδων, που υλοποιεί η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου Ωραιοκάστρου.

Αυτό το διάστημα γίνονται εργασίες για την επισκευή κεραμοσκεπών και σκεπών, ενώ χρωματίζονται οι εξωτερικοί τοίχοι στο 2ο Δημοτικό Σχολείο και στο Νηπιαγωγείο Γαλήνης, στο 1ο Νηπιαγωγείο Ωραιοκάστρου, στο Δημοτικό Σχολείο Λητής και στο 4ο Δημοτικό Σχολείου Ωραιοκάστρου.

«Συνεχίζουμε να επισκευάζουμε και να συντηρούμε τα σχολεία του δήμου μας και εν μέσω του lockdown. Γίνονται διάφορες τεχνικές εργασίες, όπως ελαιοχρωματισμοί, μονώσεις, επιδιορθώσεις. Φροντίζουμε ώστε οι μαθητές μας όταν με το καλό επιστρέψουν στα θρανία να κάνουν μάθημα σε ένα ασφαλές και όμορφο σχολικό περιβάλλον», αναφέρει ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου Ωραιοκάστρου, Ευάγγελος Χατζηαντωνίου, τονίζοντας πως το επόμενο διάστημα οι εργασίες θα συνεχιστούν και σε άλλες σχολικές μονάδες.