Skip to main content

Σε εξέλιξη οι εργασίες αναβάθμισης του οδικού δικτύου στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Οι εργασίες εντάσσονται στο πλαίσιο εκτέλεσης του έργου «Ασφαλτοστρώσεις οδών Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου» για την αναβάθμιση των δρόμων.

Με ταχείς ρυθμούς συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις στον δήμο Κορδελιού - Ευόσμου με στόχο την αναβάθμιση του προβληματικού οδικού δικτύου, τη βελτίωση της καθημερινότητας και τη διασφάλιση της ποιότητας των μετακινήσεων των δημοτών.

Στο πλαίσιο αυτό αποπερατώθηκε η ασφαλτόστρωση στις οδούς Αδαμαντίου Κοραή, Νέας Σμύρνης, Ισαύρων, Αιγαίου, Σκρα, Πλαστήρα και Παρατσίκογλου και έχουν παραδοθεί στην κυκλοφορία.

Παράλληλα έχουν ήδη ξεκινήσει τα χωματουργικά στην οδό Νεφέλης, άνωθεν του Περιφερειακού, ενώ άμεσα θα ασφαλτοστρωθούν οι οδοί: Άστρους, Σαμαρίνης, Νικολούδη, Ηφαίστου, Δαναού, Γούναρη (Α', Β', Γ' πάροδοι), Βελεστίνου και Κεραμεικού.

Οι εργασίες εντάσσονται στο πλαίσιο εκτέλεσης του έργου «Ασφαλτοστρώσεις οδών Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου», πραγματοποιούνται στις δύο δημοτικές ενότητες Ευόσμου και Ελευθερίου - Κορδελιού και τελούν υπό την Αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών και του Αντιδημάρχου, Νέστορα Λαφαζανίδη.

Σκοπός των παρεμβάσεων είναι η αναβάθμιση των κυκλοφοριακών συνθηκών και η δημιουργία ενός σύγχρονου οδικού δικτύου που θα εξασφαλίζει ασφαλέστερες μετακινήσεις εντός του αστικού ιστού.