Σάββατο 13 Αυγούστου 2022
x

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΣΕΡΡΩΝ

Οι εργασίες θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσουν δύο εβδομάδες - Θα πραγματοποιηθούν με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας

Οι εργασίες καθαρισμού τεχνικών στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Σερρών θα συνεχιστούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021 και για δύο  εβδομάδες.  

Πιο αναλυτικά, στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Σερρών, στην είσοδο και έξοδο της Δορκάδας καθώς και στη διασταύρωση προς Καρτερές θα πραγματοποιηθούν εργασίες καθαρισμού τεσσάρων τεχνικών επιπλέον.

Οι εργασίες θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021 και θα διαρκέσουν δύο εβδομάδες. Θα πραγματοποιηθούν με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας (όπου απαιτηθεί),  με ώρα έναρξης  στις 7:00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Λητής ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ