Skip to main content

Συνεχίζονται οι βροχές και οι νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 4 έως 11 βαθμούς κελσίου.

Νέα μεταβολή του καιρού αναμένεται σήμερα από το απόγευμα και από τα δυτικά, με τοπικές βροχές, καταιγίδες και από το βράδυ χιόνια στα βορειοδυτικά ορεινά. Τα φαινόμενα πιθανώς θα είναι κατά τόπους έντονα. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις έως 6 μποφόρ, βαθμιαία και από τα δυτικά θα επικρατήσουν άνεμοι νοτίων διευθύνσεων τοπικά 7 μποφόρ στα νότια. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές τη νύχτα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 11 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες κυρίως από το βράδυ, οπότε θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και τη νύχτα σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ από το βράδυ θα γίνουν νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 16 βαθμούς κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη επίσης θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές στα ανατολικά τις πρωινές ώρες και από το βράδυ στα δυτικά με ανατολική επέκταση τη νύχτα. Αναμένοντια επίσης παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά κυρίως από το βράδυ ενώ Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και το πρωί στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 12 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.