Skip to main content

Συνεχίζονται το Σαββατοκύριακο οι εκδηλώσεις σε σταθμούς του Μετρό

Δείτε τις εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στον σταθμό της 25ης Μαρτίου όπου θα φτάσεις ο Μετροπόντικας «Έλλη» και στον σταθμό Αμαξοστάσιο.

Συνεχίζονται το Σαββατοκύριακο οι πολιτιστικές εκδηλώσεις στους σταθμούς του μετρό Θεσσαλονίκης, που διοργανώνει η εταιρία Αττικό Μετρό ΑΕ, σε συνεργασία με πολιτιστικούς και κοινωνικούς φορείς της πόλης, με στόχο την εξοικείωση κατοίκων και επισκεπτών της πόλης με το πολυαναμενόμενο έργο.

Συγκεκριμένα, σήμερα, στον σταθμό της 25ης Μαρτίου θα φιλοξενηθεί η έκθεση φωτογραφίας «Θεσσαλονίκη - Μετρώντας την Ιστορία», και οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την άφιξη του Μετροπόντικα «Έλλη» (11.00 - 14.00).

Στον σταθμό «Αμαξοστάσιο», όπου βρίσκεται το Κέντρο Ελέγχου Λειτουργίας του Μετρό, θα φιλοξενηθούν σήμερα δύο εκδηλώσεις, η έκθεση φωτογραφίας (18.00 - 20.00) και η συναυλία του “ ThesSAXloniki saxophone quartet” με επιλογές jazz, rock, rock n’ roll & blues (20.00-21.30). Την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί στον σταθμό της Παπάφη κλειστή εκδήλωση του Ελληνικού Συλλόγου Θαλασσαιμίας, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα αιμοδοσίας, την οποία θα παρακολουθήσουν γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό.