Skip to main content

Συνεχίζουν και φέτος της συνεργασία τους ΚΑΕ ΠΑΟΚ και «ΑΝΑΔΟΜΩ»

Η «ΑΝΑΔΟΜΩ» αποτελεί μια από τις εταιρείες που στηρίζουν ανελλιπώς τις προσπάθειες του τμήματος μπάσκετ του «Δικεφάλου».

Για μια ακόμη χρόνια συνεχίζουν την εποικοδομητική συνεργασία τους ΚΑΕ ΠΑΟΚ και «ΑΝΑΔΟΜΩ».

Ξεκινώντας από το χορηγικό πρόγραμμα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, στο οποίο η «ΑΝΑΔΟΜΩ» συμμετέχει ως επίσημος υποστηρικτής, η συνεργασία των δύο πλευρών τα τελευταία χρόνια έχει επεκταθεί και σε άλλους τομείς, ενώ έχει αποκτήσει και κοινωνικό χαρακτήρα με διάφορες κοινές δράσεις.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η «ΑΝΑΔΟΜΩ» είναι μια από τις εταιρείες που στηρίζουν ανελλιπώς την προσπάθεια της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, ενώ φέτος έβαλε την σφραγίδα της στην ανακατασκευή της θύρας των επισήμων, η οποία θα φέρει από εδώ και στο εξής την ονομασία «VIP LOUNGE ΑΝΑΔΟΜΩ».

Σύντομα μάλιστα αναμένεται και η επίσημη παρουσίαση του νέου «VIP LOUNGE ΑΝΑΔΟΜΩ».

Το εταιρικό προφίλ της ΑΝΑΔΟΜΩ

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1993 υπό την μορφή ατομικής επιχείρησης για να λάβει την τελική της νομική μορφή το 2003.

Πλέον η ΑΝΑΔΟΜΩ ΟΕ με μια εξειδικευμένη ομάδα μηχανικών, με εμπειρία χρόνων προσφέρει σίγουρες λύσεις για την επένδυσή σας στην Ελλάδα. Εκπόνηση Μελετών για έκδοση κάθε κατηγορίας Αδειών. Άδεια Λειτουργίας Άδεια Εγκατάστασης Προσθήκη σε υφιστάμενο κτήριο. Νομιμοποιήσεις αυθαιρέτων κατασκευών και ημιυπαίθριων χώρων. Η ΑΝΑΔΟΜΩ ΟΕ με την πολυετή εμπειρία στον χώρο των μελετών σας παρέχει τη σίγουρη και γρήγορη λύση για εσάς ή την επιχείρησή σας.

Η ΑΝΑΔΟΜΩ Ο.Ε. είναι κάτοχος του Πιστοποιητικού Διασφάλισης Ποιότητας BS EN ISO 9001:2008 από 03/11/2011. Η Πολιτική Ποιότητας της εταιρίας παραμένει σταθερή και σε αυτήν βασίζεται η εφαρμογή του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας. Πολιτική ή στρατηγικός στόχος της εταιρείας είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, ώστε να ικανοποιούνται πλήρως οι απαιτήσεις των πελατών, διατηρώντας παράλληλα υψηλό επίπεδο αποδοτικότητας. Η διοίκηση δεσμεύεται για την εφαρμογή των νομοθετικών και κανονιστικών απαιτήσεων που διέπουν τις δραστηριότητες της εταιρίας. Η ανωτέρω πολιτική είναι γνωστή και εφαρμόζεται από το σύνολο του προσωπικού της εταιρείας.

Η ΑΝΑΔΟΜΩ ΟΕ μετά από πολλά χρόνια εμπειρίας στον χώρο των κατασκευών αλλά και πρωτοπόρος στις ανακαινίσεις εντάσσεται σε μια από της ανερχόμενες εταιρείες της χώρας μας.

Έχοντας να επιδείξουμε πολυάριθμα έργα στον τομέα των κατασκευών αλλά και των ανακαινίσεων σε όλη την Ελλάδα μπορούμε με να σας εξασφαλίσουμε μία άριστη συνεργασία. Με απόλυτο επαγγελματισμό ο κ Κωνσταντινίδης Θ. Νίκος αλλά και οι συνεργάτες του έχοντας πάντα ως βάση την ποιότητα της κατασκευής αλλά με γνώμονα την έγκαιρη παράδοση του έργου σας εγγυάται ένα άριστο και γρήγορο αποτέλεσμα.

Η εταιρεία μας μπορεί να σας εγγυηθεί την χαμηλότερη τιμή της αγοράς, αυτό οφείλεται στους μόνιμους συνεργάτες.

Το έμπειρο προσωπικό αλλά και οι επίλεκτοι προμηθευτές έχουν ως αποτέλεσμα την μείωση του κόστους και σαν συνέπεια την χαμηλότερη δυνατή τιμή.

Στην εταιρεία μας θα βρείτε ολοκληρωμένες λύσεις που αφορούν την ανακαίνιση του σπιτιού σας όπως ταπετσαρίες, μονώσεις, θωρακισμένες πόρτες, εξωτερικά κουφώματα, εσωτερικά κουφώματα.

Επίσης στους επαγγελματικούς χώρους όπου πρωτεύον ρόλο παίζει η ταχύτητα, τα συνεργεία μπορούν και εργάζονται σε περισσότερες από μία βάρδια για την επίτευξη ταχύτερης ολοκλήρωσης του έργου, χωρίς όμως να παραμελείτε η ποιότητα της κατασκευής.

Στοιχεία Επικοινωνίας: Αγίας Σοφίας 18 | Τ.Κ. 54 622, T. 2311 241508-7 | F. 2311 241408, info@anadomo.gr | www.anadomo.gr