Skip to main content

Συνεχίζουν με αποκλεισμούς δρόμων οι αγρότες στην Ήπειρο

Σε τετράωρο αποκλεισμό του δρόμου στην παλιά γέφυρα της Άρτας, από τις 3 μετά το μεσημέρι έως τις 7 το απόγευμα προχωρούν οι αγρότες και κτηνοτρόφοι.

Σε τετράωρο αποκλεισμό του δρόμου στην παλιά γέφυρα της Άρτας, από τις 3 μετά το μεσημέρι έως τις 7 το απόγευμα προχωρούν οι αγρότες και κτηνοτρόφοι του Νομού.

Στο δεύτερο μπλόκο στην εθνική οδό Άρτας -Ιωαννίνων, οι αποκλεισμοί του δρόμου με τα τρακτέρ, εξακολουθούν να είναι δίωροι, δηλαδή από τις 12 το μεσημέρι έως τις 2 και 7 από τις το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ.

Οι αγρότες της Θεσπρωτίας, θα κλείσουν με τα τρακτέρ την είσοδο του Λιμένα εξωτερικού στην Ηγουμενίτσα από τις 7 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ. Παράλληλα, διοργανώνουν την ίδια ώρα συγκέντρωση διαμαρτυρίας και καλούν φορείς, οργανώσεις και πολίτες να συμμετέχουν.

Στο μπλόκο των αγροτών της Πρέβεζας στο κόμβο του Λούρου κάνουν δίωρους αποκλεισμούς από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 2 και από τις 7 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ. Απόψε θα συνεδριάσει η συντονιστική επιτροπή για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.

Καθημερινά, από τις 7 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ τα τρακτέρ κλείνουν τον δρόμο, στο μπλόκο των κτηνοτρόφων στην εθνική οδό Ιωαννίνων - Κακαβιάς.