Skip to main content

Συνεχίζουν πτήσεις προς ΗΠΑ Lufthansa-Air France παρά τον περιορισμό

Οι δύο αεροπορικές εταιρείας ανακοίνωσαν πως θα συνεχίσουν τις πτήσεις προς τις ΗΠΑ παρά τον περιορισμό που ανακοίνωσε εχθές ο Τραμπ.

Η Lufthansa και η Air France ανακοίνωσαν σήμερα ότι θα συνεχίσουν τις πτήσεις τους προς τις ΗΠΑ παρά τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς που ανακοίνωσε χθες η αμερικανική κυβέρνηση.

Δείτε εδώ: Κορωνοϊός: Ο Τραμπ απαγόρευσε όλα τα ταξίδια από Ευρώπη σε ΗΠΑ

«Η αεροπορική εταιρεία Lufthansa θα συνεχίσει να προσφέρει πτήσεις προς τις ΗΠΑ από την Γερμανία, την Αυστρία, την Ελβετία και το Βέλγιο», ανέφερε η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Γερμανίας.

Η Air France ανακοίνωσε σήμερα επίσης ότι έλαβε γνώση των νέων απαγορεύσεων εισόδου στις ΗΠΑ, που ο αερομεταφορέας είπε πως θα τεθούν σε ισχύ από τις 14 Μαρτίου.

Από τις 14 έως τις 28 Μαρτίου, η γαλλική αεροπορική εταιρεία σχεδιάζει να συνεχίσει να εκτελεί πτήσεις προς την Ατλάντα, το Σικάγο, το Ντιτρόιτ, το Λος Άντζελες, το αεροδρόμιο JFK στη Νέα Υόρκη, το Σαν Φρανσίσκο και την Ουάσινγκτον. Πρόσθεσε, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, πως αναμένει διευκρίνιση από τις αμερικανικές αρχές για την πιθανότητα συνέχισης πραγματοποίησης των πτήσεων στο Μαϊάμι, την Βοστόνη και το Χιούστον.

Τέλος η Air France τόνισε πως συνεργάζεται με τις αεροπορικές εταιρείες KLM, Delta και Virgin Atlantic για το πώς θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες της στις ΗΠΑ για τους πελάτες της πέραν της 28ης Μαρτίου.