Skip to main content

Συνεδρίαση της ΔΕΕΠ Β' Θεσσαλονίκης με τον νέο πρόεδρο της Διοικούσας της ΝΔ

Συζητήθηκαν οι στόχοι, το νέο πλάνο διοίκησης της ΝΔ Θεσσαλονίκης, η εξωστρέφεια του κομματικού μηχανισμού και η ετοιμότητά του για εκλογές.

Την πρώτη του συνάντηση και συνεδρίαση με το προεδρείο της ΔΕΕΠ Β' Θεσσαλονίκης και τον πρόεδρο, Θωμά Βράνο, είχε ο νέος πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ Θεσσαλονίκης, Ζήσης Ιωακείμοβιτς.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν οργανωτικά ζητήματα και η προετοιμασία εν όψει των επόμενων εθνικών εκλογών (όποτε αυτές γίνουν), αλλά και των αυτοδιοικητικών εκλογών, δεδομένου ότι η Β' Θεσσαλονίκης περιλαμβάνει οχτώ από τους συνολικά 14 δήμους του νομού Θεσσαλονίκης.

"Πρώτη συνεδρίαση με τον νέο πρόεδρο της διοικούσας επιτροπής ΝΔ Θεσσαλονίκης Ζήση Ιωακείμοβιτς. Ο νέος πρόεδρος έθεσε καινούριους στόχους, μας ενημέρωσε για το νέο πλάνο διοίκησης της διοικούσας επιτροπής ενώ παράλληλα δήλωσε σύμμαχος σε κάθε δράση εξωστρέφειας! Καλή αρχή πρόεδρε", αναφέρει η σχετική ανάρτηση της ΔΕΕΠ Β' Θεσσαλονίκης.

Τα περισσότερα μέλη του προεδρείου της ΔΕΕΠ Β' Θεσσαλονίκης εξάλλου, γνωρίζουν τον κ. Ιωακείμοβιτς από τη θητεία του στη διεύθυνση της Διοικούσας, οπότε οι προβληματισμοί είναι κοινοί και υπάρχει κώδικας καλής επικοινωνίας μεταξύ τους.