Skip to main content

Συνεδριάζει η ΚΟ των ΑΝΕΛ-Κρίνεται η τύχη του κόμματος στη Βουλή

Θα αποφασιστεί η τύχη του Θανάση Παπαχριστόπουλου, ο οποίος παρότι έχει πει πολλάκις ότι θα παραιτηθεί, μέχρι σήμερα δεν το έχει κάνει πράξη.

Η τύχη της κοινοβουλευτικής ομάδας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κρίνεται σήμερα εν αναμονή της γνωμοδότησης της Επιστημονικής Υπηρεσίας της Βουλής για τη συγκρότηση κοινοβουλευτικής ομάδας

Σήμερα το πρωί ο Πάνος Καμμένος συγκαλεί την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματός του όπου και θα αποφασίσουν για την τύχη του Θανάση Παπαχριστόπουλου, ο οποίος παρότι έχει πει πολλάκις ότι θα παραιτηθεί, μέχρι σήμερα δεν το έχει κάνει πράξη, ενώ είναι άγνωστο εάν θα δώσει το παρών στη συνεδρίαση.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Παπαχριστόπουλος την περασμένη Παρασκευή μετέβει στη βουλή με καθυστέρηση- γιατί του χάλασε το αυτοκίνητο- προκειμένου να υποβάλει την παραίτησή του αλλά δεν το έκανε διότι όπως δήλωσε ο ίδιος τον παρακάλεσε ο πρόεδρος της Βουλής -επειδή για να ισχύσει η Συνθήκη των Πρεσπών, πρέπει το πρωτόκολλο του ΝΑΤΟ να ψηφιστεί- αυτή η παραίτηση να πάρει μια παράταση τεσσάρων-πέντε ημερών.

«Τη στιγμή που ο πρόεδρος με παρακάλεσε, αναβάλλω την παραίτηση για 4 με 5 ημέρες και παίρνω το χρέος της ανακολουθίας μου. Η αμαρτία μου θα είναι αυτές οι 4 με 5 ημέρες», είχε δηλώσεις ο κ. Παπαχριστόπουλος.