Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019
x

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΟ ΚΙΝΑΛ ΜΕΤΑ ΤΗ ΡΗΞΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ - ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

Βασικό θέμα στη συνεδρίαση θα είναι ο καθορισμός της εκλογικής τακτικής του κόμματος εν όψει των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου.

Εν μέσω των εσωκομματικών αναταράξεων που προκάλεσε η ρήξη της Φώφης Γεννηματά με τον Ευάγγελο Βενιζέλο συνεδριάζει στις 16.00 το απόγευμα η κοινή συνεδρίαση του Πολιτικού Οργανωτικού Συμβουλίου και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής, υπό την προεδρία της επικεφαλής του κόμματος.

Βασικό θέμα στη συνεδρίαση θα είναι ο καθορισμός της εκλογικής τακτικής του κόμματος εν όψει των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου.

Η Φώφη Γεννηματά αναμένεται να τονίσει ότι κύριος σκοπός είναι η μέγιστη εκλογική επιτυχία του ΚΙΝΑΛ, ζητώντας απ όλους να συμβάλουν σ΄αυτό, αποφεύγοντας την εσωστρέφεια.

Παράλληλα, πρόκειται να καταστήσει σαφές ότι η αυτονομία του απέναντι στην Ν.Δ. και τον ΣΥΡΙΖΑ δεν παραχωρείται, ζητώντας συστράτευση απ' όλους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόθεση των μελών της Κ.Ο. είναι να κινηθούν σε ήπιους τόνους με στόχο την εκλογική επιτυχία του Κινήματος Αλλαγής και να μην οξύνουν την κατάσταση. Θα συζητηθούν ακόμη οργανωτικά ζητήματα για την προεκλογική εκστρατεία και δεν αποκλείεται να ανακοινωθούν τα ονόματα στελεχών που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ