Skip to main content

Συνέδριο για τις επενδύσεις το ποδόσφαιρο διοργανώνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Το συνέδριο που διοργανώνει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ θα πραγματοποιηθεί στις 11/10 και θα έχει ως ομιλητές, ειδικούς του αθλητισμού και του μάρκετινγκ

Συνέδριο για τις επενδύσεις στο ποδόσφαιρο και την αποδοτικότητά τους για τους συλλόγους με τίτλο «Return on Investment in Football Business» διοργανώνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Το διεθνές συνέδριο που διοργανώνει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ θα πραγματοποιηθεί στις 11 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Μακεδονία Palace και θα έχει ως ομιλητές σημαντικές προσωπικότητες, ειδικούς του αθλητισμού και του μάρκετινγκ οι οποίοι θα παρουσιάσουν νέες τάσεις, στρατηγικές, εργαλεία και ορίζοντες οι οποίοι ανοίγονται γύρω από το ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το δελτίο Τύπου του «Δικεφάλου»:

«Τα σπορ, άλλωστε, διαρκώς αναπτύσσονται, μεταβάλλονται και προσθέτουν υπηρεσίες που ως στόχο έχουν να βελτιώσουν την εμπειρία του φιλάθλου, αλλά και ν’ αναπτύξουν τα έσοδα του εκάστοτε συλλόγου. Έτσι, δημιουργικές ευκαιρίες οι οποίες παρουσιάζονται στην παγκόσμια τάση του αυξανόμενου ανταγωνισμού, της αναζήτησης του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος αναγορεύοντας με αυτό τον τρόπο το ποδόσφαιρο και των παραγώγων του ως ιδιαίτερης σημασίας κεφάλαιο στον επιχειρηματικό χώρο.

Στο συνέδριο αναμένεται να συμμετάσχουν επαγγελματίες της αθλητικής βιομηχανίας και του επιχειρηματικού κόσμου – εντός και εκτός Ελλάδας –  καθώς επίσης εκπρόσωποι οργανισμών και νέοι ερευνητές.  Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι κλειστή και με λίστα και ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων είναι σημαντικά περιορισμένος. Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν το συνέδριο μπορούν να στείλουν email στο conference@paokfc.gr.

Επίσημοι υποστηρικτές του Return on Investment in Football Business είναι οι STOIXIMAN.GR, fluo και η Avance.

Την ατζέντα του συνεδρίου μπορείτε να τη δείτε ΕΔΩ».