Skip to main content

Συνέδριο ΝΔ – Λ. Οικονόμου: Το δόγμα μας είναι ασφάλεια για όλους χωρίς εκτπώσεις

Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη στη δική του παρέμβαση στο συνέδριο της ΝΔ τόνισε ότι η απόλυτη ασφάλεια δεν θα επιτευχθεί ποτέ

«Ασφάλεια για όλους, ασφάλεια παντού, χωρίς εκπτώσεις» είναι το δόγμα τηςκυβέρνησης είπε ο Λευτέρης Οικονόμου στο 14ο Συνέδριο της ΝΔ.

Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη στη δική του παρέμβαση στο πλαίσιο της ενότητας «Ασφάλεια για Όλους», τόνισε μεταξύ άλλων, «η συμπεριληπτική κοινωνία δομείται καθημερινά με κόπο, ενσυναίσθηση αλλά και προσαρμογή όλων μας στις νέες ανάγκες που γεννιούνται στους κόλπους μιας κοινωνίας που διαρκώς μετεξελίσσεται. Με απαρχή τον πόλεμο στην Ουκρανία και την εισβολή της Ρωσίας έχουμε μπροστά μας μία σύγκρουση για περισσότερη δημοκρατία, περισσότερη ελευθερία, περισσότερες εγγυήσεις και ασφάλεια για τον πολιτισμό μας. Η απόλυτη ασφάλεια δεν θα επιτευχθεί ποτέ. Θα ήταν το ίδιο σαν να λέγαμε ότι θα τελειώσει το έγκλημα. Όμως με συγκροτημένες και αποφασιστικές κυβερνήσεις όπως η σημερινή και με συνεχή εγρήγορση και αναβάθμιση του πλέγματος των υπηρεσιών ασφαλείας της χώρας μπορούμε να υποστηρίξουμε με παρρησία το δόγμα: Ασφάλεια για όλους, ασφάλεια παντού, χωρίς εκπτώσεις».

Νωρίτερα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος επεσήμανε ότι με σχέδιο και χωρίς κορώνες και ψεύτικες υποσχέσεις, «φέρνουμε πιο κοντά την Αστυνομία σε κάθε πολίτη.

Ακολούθως στο βήμα της Ολομέλειας του 14ου Τακτικού Συνεδρίου της ΝΔ ανέβηκε ο υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Τουρνάς Ευάγγελος, μιλώντας κυρίως για την αντιπυρική προστασία.