Skip to main content

Μία συγκινητική στιγμή με τον Γρηγόρη Δημητριάδη στο συνέδριο της ΝΔ

Το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο με τον Γρηγόρη Δημητριάδη και τον γιο του δεν πέρασε απαρατήρητο από τους παρευρισκόμενους στο συνέδριο της ΝΔ

Mε κάθε λεπτομέρεια του 13ου Συνεδρίου της Ν.Δ. ασχολήθηκε ο διευθυντής του γραφείου του Κυριάκου Μητσοτάκη, Γρηγόρης Δημητριάδης.

Όπως αναφέρουν τα parapolitika.gr είναι χαρακτηριστικό ότι ο κ. Δημητριάδης μαζί με δυο-τρεις στενούς συνεργάτες του κατέφθανε στον χώρο του Μetropolitan Expo πρώτος και αποχωρούσε τελευταίος, μέχρι να διευθετηθούν όλα τα ζητήματα.

Βάλτε και τις χαιρετούρες με όλα τα στελέχη της Ν.Δ. που ήθελαν να του μιλήσουν πάση θυσία και θα καταλάβετε γιατί τον έπαιρνε η νύχτα.

Ξεχωριστή, ωστόσο, για τον ίδιο ήταν η στιγμή που κατά την ομιλία του πρωθυπουργού, με την οποία έκλεισαν οι εργασίες του συνεδρίου, είχε -φανερά ήρεμος και ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα του τριημέρου- αγκαλιά τον μικρό του γιο, Φίλιππο, ο οποίος με την αθωότητα της παιδικής ηλικίας τον ρωτούσε πότε θα έχει τη δυνατότητα να χαιρετήσει από κοντά τον «θείο του τον Κυριάκο».

Το χαρακτηριστικό αυτό στιγμιότυπο δεν πέρασε απαρατήρητο από τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι βεβαίως κάθε άλλο παρά εξεπλάγησαν, αφού οι αδυναμίες στην οικογένεια Μητσοτάκη είναι γνωστό ότι δεν κρύβονται.