Σάββατο 17 Αυγούστου 2019
x

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 26ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΡΗΜΑΖΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Στη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, περιλαμβάνονται ακόμη τρεις συνεργοί του ηλικίας 18, 25 και 28 ετών

Έναν 26χρονο ημεδαπό συνέλαβαν προχθές το απόγευμα, 21 Απριλίου σε περιοχή της Θεσσαλονίκης αστυνομικοί του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών, για υπόθεση κλοπών οχημάτων.

Στη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, περιλαμβάνονται ακόμη τρεις ημεδαποί συνεργοί του ηλικίας 18, 25 και 28 ετών.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών o 26χρονος μαζί με άγνωστο συνεργό του, βραδινές ώρες της 19ης Απριλίου 2019, αφού αφαίρεσαν ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο από περιοχή της Θεσσαλονίκης στη συνέχεια μετέβησαν με το κλεμμένο όχημα σε περιοχή της Χαλκιδικής, από όπου αφαίρεσαν ένα άλλο φορτηγό όχημα.

Ο 26χρονος εντοπίσθηκε από τους αστυνομικούς σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, τη στιγμή που πήγε να παραλάβει το κλεμμένο φορτηγό όχημα σε χώρο που είχε αποκρύψει, έχοντας τοποθετήσει σε αυτό κλεμμένες πινακίδες και ακινητοποιήθηκε άμεσα.

Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι ο 26χρονος τον περασμένο Δεκέμβριο, μαζί με τους τρεις συνεργούς του, αφαίρεσαν ακόμη τρία οχήματα σε περιοχές της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής, ένα από τα οποία το μετέτρεψαν σε ανταλλακτικά.

Τα παραπάνω κλεμμένα οχήματα εντοπίσθηκαν από τους αστυνομικούς και αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους.

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής.

φωτογραφία αρχείου
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ