Skip to main content

Συνελήφθη 28χρονη Αλβανίδα με 11 κιλά χασίς στο ΚΤΕΛ Ιωαννίνων

Η 28χρονη εντοπίστηκε σε έλεγχο της Αστυνομίας στο λεωφορείο, στη διασταύρωση της Λίμνης Πωγωνίου. Οι αστυνομικοί έλεγξαν έναν προς έναν τους επιβάτες

Πέρασε από τον έλεγχο στα σύνορα φορτωμένη με ναρκωτικά μια νεαρή Αλβανίδα, όχι όμως και από αυτόν που έκαναν οι αστυνομικοί του Β΄ Τμήματος Συνοριακής Δελβινακίου όταν σταμάτησαν στη διασταύρωση της Λίμνης Πωγωνίου το λεωφορείο που επέβαινε.

Οι αστυνομικοί έλεγξαν, σύμφωνα με το protothema.gr, έναν προς ένα τους επιβάτες του υπεραστικού λεωφορείου που εκτελούσε το δρομολόγιο Κακαβιά – Ιωάννινα και τις αποσκευές τους και δεν άργησαν να εντοπίσουν την βαλίτσα της 28χρονης Αλβανίδας, που είχε μέσα δύο δέματα με ακατέργαστη κάνναβη βάρους δέκα κιλών και 650 γραμμαρίων και άλλη μία με κατεργασμένη κάνναβη τύπου «σοκολάτα» βάρους 194,6 γραμμαρίων.

Η 28χρονη αλλοδαπή συνελήφθη και προσήχθη στην Δίωξη Ναρκωτικών Ιωαννίνων, όπου σχηματίστηκε σε βάρος της δικογραφία για εισαγωγή στη χώρα, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων. Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη, καθώς υπάρχουν ενδείξεις ότι είχε συνεργό έναν άνδρα ο οποίος αναζητείται.