Skip to main content

Συνελήφθη 47χρονος για ανθρωποκτονία 91χρονου το 2013

Δράστης της δολοφονίας του ηλικιωμένου άνδρα το 2013, είναι ένας 47χρονος Αλβανός, ο οποίος συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Στην εξιχνίαση της ανθρωποκτονίας ενός 91χρονου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στον Πειραιά το 2013, προχώρησε η Αστυνομία.

Σύμφωνα με τις Αρχές, δράστης της δολοφονίας του ηλικιωμένου άνδρα είναι ένας 47χρονος Αλβανός, ο οποίος συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Η αστυνομία έφτασε στα ίχνη του δράστη από ένα αποτύπωμα, το οποίο βρέθηκε στις σκάλες της πολυκατοικίας και ταυτοποιήθηκε με τον 47χρονο Αλβανό.

Ο 47χρονος συλληφθείς έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για ληστεία, παράβαση του Νόμου περί αλλοδαπών και παράβαση του κ.ο.κ.

Μετά από αναζητήσεις, ο 47χρονος Αλβανός εντοπίσθηκε τις πρωινές ώρες της Παρασκευής 15 Φεβρουαρίου 2109, στην περιοχή του Πειραιά και προσήχθη στο Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, όπου μετά την έκδοση σχετικού εντάλματος, συνελήφθη.

Ο 47χρονος Αλβανός συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά, ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

Το χρονικό της δολοφονίας

Στις 20 Σεπτεμβρίου 2013, ο 91χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στον Πειραιά, το οποίο διέθετε προς ενοικίαση, μεταδίδει το kathimerini.gr.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο Αλβανός δράστης προφασιζόμενος τη μίσθωση διαμερίσματος 1ου ορόφου διώροφης οικίας το οποίο διέθετε το θύμα προς ενοικίαση, εισήλθε με σκοπό τη ληστεία.

Εκεί, δέσμευσε τον 91χρονο, τον χτύπησε στο πρόσωπο και αφού διαπίστωσε ότι το διαμέρισμα ήταν κενό, συνέχισε την έρευνα σε ισόγειο διαμέρισμα της οικίας, όπου διέμενε το θύμα.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση ο θάνατός του 91χρονου επήλθε από βαριές κακώσεις στο κεφάλι και στον τράχηλο.