Skip to main content

Συνελήφθη ο 23χρονος που πυροβόλησε τη μητέρα του στην Κεφαλονιά

Στη σύλληψη του 23χρονου που πυροβόλησε την μητέρα του στο Ληξούρι Κεφαλονιάς προχώρησε η Αστυνομία - Σε κρίσιμη κατάσταση η άτυχη γυναίκα.

Σε σύλληψη του 23χρονου που, κατά πάσα πιθανότητα υπό την επήρεια αλκοόλ, πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο τη μητέρα του προχώρησε η Αστυνομία.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 04:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής, όταν ο νεαρός άνδρας που ζει με την οικογένεια του σε διαμέρισμα 1ου ορόφου σε έξαλλη κατάσταση άρπαξε την καραμπίνα -που κατείχε νόμιμα- και βγήκε στον διάδρομο της πολυκατοικίας, φωνάζοντας και πυροβολώντας στο ταβάνι. Αναστατωμένη η μητέρα του, βγήκε κι αυτή στον διάδρομο για να διαπιστώσει τη συμβαίνει και τότε, υπό συνθήκες που ερευνά η ΕΛ.ΑΣ., ο 23χρονος έστρεψε το όπλο εναντίον της και πυροβόλησε, με τα σκάγια να τη βρίσκουν στον πρόσωπο και την άτυχη γυναίκα να πέφτει αιμόφυρτη στο έδαφος.

Λίγο αργότερα, όντως σε παροξυσμό, ο νεαρός άνδρας έσπασε την πόρτα διαμερίσματος του ίδιου ορόφου, στο οποίο διαμένει 21χρονος φοιτητής, εισέβαλε στο σπίτι και άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως χωρίς να τραυματίσει τον 21χρονο. Στη συνέχεια πέταξε το κυνηγετικό όπλο και εξαφανίστηκε, με τους αστυνομικούς να έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

Μάλιστα, η μητέρα του 23χρονου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς, ενώ οι αξιωματικοί της Αστυνομίας εξετάζουν το κατά πόσο ο δράστης είχε προσωπικές διαφορές με το φοιτητή ή το κατά πόσο μπορεί να ενοχλήθηκε τα ξημερώματα της από κάποια συμπεριφορά του.

Σημειώνεται ότι σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρας ανθρωποκτονίας.