Skip to main content

Συνελήφθη ο 28χρονος που διέρρηξε 4 μαγαζιά στα Γιαννιτσά

Ο 28χρονος συνελήφθη όταν μαζί με έναν 29χρονο προσπάθησαν να διαρρήξουν κατάστημα στα Γιαννιτσά, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσουν οτιδήποτε.

Συνελήφθησαν χθες (22 Μαρτίου) τα ξημερώματα στα Γιαννιτσά, από περιπολούντες αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, δύο άντρες ηλικίας 28 και 29 ετών, καθώς λίγο νωρίτερα προσπάθησαν να διαρρήξουν κατάστημα στα Γιαννιτσά, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσουν οτιδήποτε. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κατσαβίδι, γάντια και 2 κινητά τηλέφωνα.

Από την περαιτέρω έρευνα των αστυνομικών προέκυψε ότι ο 28χρονος τα ξημερώματα της 8 και 19 Μαρτίου διέρρηξε τέσσερα καταστήματα στα Γιαννιτσά αφαιρώντας συνολικά το χρηματικό ποσό των 560 ευρώ και μία ταμειακή μηχανή. Επίσης τα ξημερώματα της 19 Μαρτίου επιχείρησε να διαρρήξει ακόμα ένα κατάστημα στα Γιαννιτσά, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να αφαιρέσει οτιδήποτε.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 29χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1 φυσίγγιο των 9 χιλιοστών, 1 κάλυκας φυσιγγίου των 7,62 χιλιοστών και 6 αβολίδωτα φυσίγγια των 9 χιλιοστών.