Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020
x

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΤΑΧΥΠΛΟΟΥ ΠΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕ ΤΟΝ ΛΟΥΟΜΕΝΟ

Προπέλα ταχύπλοου σκάφους που τραβούσε θαλάσσιο καναπέ τραυμάτισε σοβαρά 48χρονο αλλοδαπό στην περιοχή των ισχίων και των γεννητικών οργάνων.

Με σοβαρά τραύματα στην περιοχή των ισχίων και των γεννητικών οργάνων νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο ο 48χρονος αλλοδαπός που τραυματίστηκε από ταχύπλοο σκάφος στη Νέα Ποτίδαια Χαλκιδικής. Ο χειριστής του ταχύπλοου συνελήφθη από το Β΄λιμενικό τμήμα Νέων Μουδανιών.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση:

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, το Β' Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, για περιστατικό τραυματισμού 48χρονου αλλοδαπού λουόμενου, από ταχύπλοο σκάφος, στη θαλάσσια περιοχή Νέας Ποτίδαιας Χαλκιδικής.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω τραυματίστηκε από εκμισθούμενο ταχύπλοο σκάφος, το οποίο διενεργούσε έλξη θαλασσίου καναπέ. Στο εν λόγω σκάφος επέβαινε ο χειριστής του μαζί με αλλοδαπό υπήκοο, τα παιδιά του οποίου επέβαιναν επί του θαλασσίου καναπέ.

Ο 48χρονος, ο οποίος υπέστη σοβαρό τραυματισμό στην περιοχή των ισχίων και των γεννητικών οργάνων, διεκομίσθη άμεσα με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Νέων Μουδανιών, κατόπιν στο Γενικό Νοσοκομείο Πολύγυρου Χαλκιδικής και εν συνεχεία στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ», όπου παραμένει νοσηλευόμενος.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή, που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο χειριστής του ταχυπλόου σκάφους κατά την αυτόφωρη διαδικασία, ενώ διορίστηκε και πραγματογνώμονας ναυπηγός προκειμένου να εξακριβωθούν οι συνθήκες του ατυχήματος.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ