Skip to main content

Συνελήφθη ο Χρήστος Πατσατζόγλου για πώληση μαϊμού προϊόντων!

Αστυνομικοί της ΔΙΑΣ σταμάτησαν για έλεγχο το ΙΧ του πρώην διεθνή άσου ανακαλύπτοντας πως κατείχε μεταξύ άλλων μαϊμού γυαλιά ηλίου,παπούτσια και ρούχα

Στη σύλληψη του πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, Χρήστου Πατσατζόγλου για εμπόριο μαϊμού προϊόντων προχώρησαν την περασμένη Τετάρτη οι αρχές.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ σταμάτησαν για έλεγχο το ΙΧ του 39χρονου παλαίμαχου παίκτη στη διασταύρωση Ηπείρου-Πύργου ανακαλύπτοντας πως κατείχε μαϊμού 65 ζευγάρια παπούτσια, 20 ζευγάρια γυαλιών ηλίου και εσωρούχα ενώ φέρεται να πωλούσε τα συγκεκριμένα προϊόντα σε κατάστημα συμφερόντων του στην Αγία Βαρβάρα Αττικής.

Σημειώνεται πως ο νυν παίκτης του Αετού Κορυδαλλού,που αγωνίζεται στην Α’ Πειραιά, οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ με δικογραφία για απομιμητικά προϊόντα και μετέβη στον εισαγγελέα, απ' όπου φέρεται να πήρε προθεσμία, προκειμένου να απολογηθεί.

Αξίζει να σημειωθεί ακόμη πως την υπεράσπισή του ανέλαβε το δικηγορικό γραφείο τού πρώην δημάρχου, βουλευτή και υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Λάμπρου Μίχου, με τον συνδυασμό του οποίου -«Αγία Βαρβάρα Πρώτη Ξανά»- μάλιστα είχε ανακοινωθεί ότι θα ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές.