Skip to main content

Συνελήφθη σπείρα Ρομά για ληστείες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Τέσσερις νεαροί Ρομά, ηλικίας από 18 έως 22 ετών, συνελήφθησαν χθες το απόγευμα στην περιοχή της Νεάπολης για υποθέσεις ληστειών στο κέντρο της πόλης

Στα σύλληψη τεσσάρων νεαρών Ρομά που ενέχονται σε περιπτώσεις ληστειών στο κέντρο της πόλης προχώρησαν έπειτα από εμπεριστατωμένη έρευνα αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας και της Ο.Π.Κ.Ε. χθες το απόγευμα εντοπίσθηκαν στην περιοχή της Νεάπολης και συνελήφθησαν οι προαναφερόμενοι, οι οποίοι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, από τον Μάιο του τρέχοντος έτους συνέστησαν συμμορία με σκοπό τη διάπραξη ληστειών.

Συγκεκριμένα, στις 2 Μαΐου 2019 ευρισκόμενοι εντός κινηματογράφου στο κέντρο της πόλης, αφαίρεσαν με τη χρήση σωματικής βίας από 41χρονο αλλοδαπό, διάφορα τιμαλφή και χρηματικό ποσό.

Ακόμη στις 8 Αυγούστου, στην περιοχή του Βαρδάρη αφαίρεσαν με τη χρήση σωματικής βίας από 57χρονο ημεδαπό, χρηματικό ποσό, κινητό τηλέφωνο και προσωπικά του έγγραφα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.