Skip to main content

Συνελήφθησαν 17 άτομα σε ένα 24ωρο στη Θεσσαλονίκη

Πραγματοποιήθηκαν συντονισμένοι έλεγχοι από αστυνομικούς διαφόρων υπηρεσιών, για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας

Στη σύλληψη συνολικά 17 ατόμων προχώρησαν κατά το τελευταίο 24ωρο στη Θεσσαλονίκη οι αστυνομικές αρχές, στο πλαίσιο ειδικών δράσεων διαφόρων υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης.

Αστυνομικοί συνέλαβαν 9 άτομα για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Μεταξύ αυτών και 19χρονος αλλοδαπός, ο οποίος συνελήφθη απογευματινές ώρες χθες στο κέντρο της πόλης, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, διότι κατείχε δύο μικροδέματα κάνναβης συνολικού βάρους 33,2 γραμμαριών.

Κατά τη διάρκεια των δράσεων συνελήφθησαν επίσης 3 άτομα για περιπτώσεις κλοπών και 2 άτομα για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα. Συγκεκριμένα, συνελήφθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Νεάπολης – Συκεών ένας 38χρονος αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 3 ετών για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο.

Επίσης, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων - Μενεμένης συνέλαβαν, πρωινές ώρες χθες στην περιοχή των Αμπελοκήπων, 34χρονο ημεδαπό - υπεύθυνο καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, καθώς είχε εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία 31 ηλεκτρονικούς υπολογιστές, σε έναν εκ των οποίων, διενεργούνταν παράνομα ηλεκτρονικά παίγνια από 34χρονο θαμώνα, ο οποίος επίσης συνελήφθη.

Τέλος, συνελήφθη 1 άτομο για παράβαση του Νόμου περί Τελωνειακού Κώδικα. Πρόκειται για 19χρονο αλλοδαπό, ο οποίος συνελήφθη απογευματινές ώρες χθες στο κέντρο της πόλης καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 130 πακέτα τσιγάρα και 4 συσκευασίες καπνού που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.