Skip to main content

Συνελήφθησαν δύο διακινητές σε Σέρρες και Κιλκίς - Μετέφεραν συνολικά 17 Σύρους

Πρόκειται για έναν 29χρονο υπήκοο Υεμένης ο οποίος συνελήφθη στις Σέρρες αλλά και για έναν 41χρονο πακιστανικής υπηκοότητας που συνελήφθη στο Κιλκίς.

Δύο συλλήψεις σημειώθηκαν εχθές σε Σέρρες και Κιλκίς για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν 29χρονο υπήκοο Υεμένης ο οποίος συνελήφθη στις Σέρρες αλλά και για έναν 41χρονο πακιστανικής υπηκοότητας.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθη χθες το απόγευμα σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηράκλειας, ένας 29χρονος υπήκοος Υεμένης καθώς διαπιστώθηκε να έχει επιβιβάσει και να μεταφέρει σε όχημα 12 Σύρους ηλικίας 20 έως 41 ετών, από τους οποίους 6 ανήλικοι, οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο συλληφθείς μετέφερε τους προαναφερόμενους αλλοδαπούς έναντι χρηματικής αμοιβής, με σκοπό την προώθησή τους στο εσωτερικό της χώρας.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών.

Στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη χθες το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας 41χρονος πακιστανικής καταγωγής, καθώς σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε, διαπιστώθηκε να μεταφέρει 5 Σύρους που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό τη διευκόλυνση της μη νόμιμης εξόδου τους από τη χώρα.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Δοϊράνης.

Τα παραπάνω δύο οχήματα κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν αρμοδίως.