Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021
x

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΟΙ ΔΙΑΡΡΗΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ

Δύο από τους διαρρήκτες τραυματίστηκαν και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, ενώ οι άλλοι δύο συνελήφθησαν και κρατούνται από την αστυνομία

Συνελήφθησαν οι διαρρήκτες που πριν από λίγες ημέρες εισέβαλαν στο σπίτι του Πατριάρχη Βαρθολομαίου στην Κωνσταντινούπολη.

Οπως μεταδίδει η τουρκική ιστοσελίδα HaberTurk, οι ληστές ήταν τέσσερις και συνελήφθησαν μετά από συμπλοκή με την αστυνομία στη συνοικία Μάλτεπε.

Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής όπως αναφέρει το nea.gr, δύο από τους διαρρήκτες τραυματίστηκαν και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, ενώ οι άλλοι δύο συνελήφθησαν και κρατούνται από την αστυνομία.

Το χρονικό της διάρρηξης

Η διάρρηξη έγινε το βράδυ του Σαββάτου (16/11), ενώ ο Οικουμενικός Πατριάρχης βρισκόταν σε κοινωνική εκδήλωση της ομογένειας.

Όπως προκύπτει από το υλικό των καμερών ασφαλείας, τρεις μασκοφόροι εισήλθαν στο εσωτερικό της οικίας, προτού γίνουν αντιληπτοί από την οικονόμο του σπιτιού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κατοικία του Βαρθολομαίου βρίσκεται σε συγκρότημα κατοικιών της Κωνσταντινούπολης, το οποίο φυλάσσεται από ιδιωτική εταιρεία ασφάλειας, και εύλογα προκαλείται το ερώτημα για τον τρόπο που κατάφεραν οι διαρρήκτες να δράσουν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από το προσωπικό της ιδιωτικής ασφάλειας.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ