Skip to main content

Συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί με πλαστά διαβατήρια και ταυτότητες

Στην κατοχή των τριών συλληφθέντων, ηλικίας 35, 29 και 46 ετών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 14 πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

Στη σύλληψη τριών ατόμων έπειτα από τον εντοπισμό πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων (διαβατήρια και ταυτότητες) προχώρησαν χθες το απόγευμα, δικυκλιστές της ομάδας ΔΙΑΣ σε περιοχή της ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τρεις αλλοδαπούς ηλικίας 35, 29 και 46 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία κατά περίπτωση, από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θέρμης, για αδικήματα της πλαστογραφίας, κατοχής – χρήσης πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου, αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος και παράβασης Νόμου περί όπλων.

Συγκεκριμένα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, στην κατοχή του πρώτου, έξι πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα στα οποία υπήρχε φωτογραφία του, στην κατοχή του δεύτερου, επτά πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και σε όχημα  του τρίτου, ένα πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο και ένα σπρέι πιπεριού.

Επιπλέον, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 35χρονος με τον 29χρονο προμηθεύτηκαν τα πλαστά έγγραφα που βρέθηκαν στην κατοχή τους, από τον 46χρονο έναντι χρηματικού ποσού.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.