Skip to main content

Συνεργασία Δανού - Neo Plaza για ανάπτυξη εκπτωτικού πάρκου στην Κύπρο

Το εκπτωτικό και ψυχαγωγικό πάρκο του Neo Plaza και του Ομίλου Δανός θα υλοποιηθεί στην περιοχή Κοκκινοτριμιθιά, κοντά στη Λευκωσία

Τη συνεργασία τους για την εμπορική ανάπτυξη του εκπτωτικού και ψυχαγωγικού πάρκου “Neo Plaza” στην Κύπρο ανακοίνωσαν ο Όμιλος Δανός – an alliance member of BNP Paribas Real Estate και η εταιρεία Neo Plaza Ltd.

Οι δύο εταιρείες ενώνουν τις δυνάμεις τους με στόχο την προσέγγιση και τη συνεργασία τοπικών και διεθνών εμπορικών οίκων με παρουσία σε εμπορικά και ψυχαγωγικά πάρκα, καθώς και στρατηγικών επενδυτών που θα ήθελαν να συμμετάσχουν σε αυτή την δυναμική επένδυση στην Κύπρο.

Η συνεργασία αυτή πραγματοποιείται στο πλαίσιο της εμπορικής ανάπτυξης του πρώτου ανοικτού τύπου, εκπτωτικού και ψυχαγωγικού πάρκου, το οποίο θα αναπτυχθεί στην περιοχή Κοκκινοτριμιθιά, κοντά στη Λευκωσία, σε μία έκταση πάνω από 35.000 τ.μ.. Το “Neo Plaza” που θα λειτουργήσει την άνοιξη του 2020 σκοπεύει να προσφέρει έναν συνδυασμό επίλογών για επώνυμες αγορές, εστίαση και ψυχαγωγία για όλη την οικογένεια.

H Neo Plaza Ltd είναι κυπριακή εταιρεία που απαρτίζεται από στελέχη με εμπειρία στο λιανεμπόριο και τη λειτουργία εμπορικών κέντρων.

Ο Όμιλος Δανός - An alliance of BNP Paribas Real Estate, με γραφεία σε Κύπρο, Ελλάδα και Βαλκάνια προσφέρει ένα ευρύ φάσμα συμβουλευτικών υπηρεσιών στον τομέα των ακινήτων και της συμβουλευτικής επιχειρήσεων, καλύπτοντας τις ανάγκες των πελατών του στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.