Skip to main content

Ζέρβας σε Σαλτιέλ: Δέσμευση η διαμόρφωση της πλατείας Ελευθερίας ως πάρκου μνήμης

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης τόνισε ότι η δέσμευσή του για την επιφανειακή διαμόρφωση της πλατείας Ελευθερίας ως πάρκου μνήμης είναι απολύτως ισχυρή.

Συνάντηση εργασίας με τον πρόεδρο της Ισραηλιτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης Δαυίδ Σαλτιέλ είχε σήμερα Τρίτη το μεσημέρι, στο δημαρχείο, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε σε θερμό κλίμα, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης τόνισε ότι η δέσμευσή του για την επιφανειακή διαμόρφωση της πλατείας Ελευθερίας ως πάρκου μνήμης είναι απολύτως ισχυρή.

Ο δήμος Θεσσαλονίκης και η Ισραηλιτική Κοινότητα, όπως αποφασίστηκε, θα βρίσκονται σε διαρκή και στενή συνεργασία, ώστε το πρότζεκτ της ανάπλασης της πλατείας Ελευθερίας να προχωρήσει από κοινού με τις ταχύτερες δυνατές διαδικασίες.

Σημειώνεται ότι από τις 23/12/2021 ο χώρος της Πλατείας Ελευθερίας έχει μετατραπεί σε δημοτικό πάρκινγκ, γεγονός που έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις από την αντιπολίτευση και φορείς.