Skip to main content

Συνεργασία με Οικολογία Αλληλεγγύη ζητούν οι «Γειτονιές σε Δράση»

Η εν λόγω παράταξη είχε πετύχει με επικεφαλής της Ελεάννα Ιωαννίδου την είσοδο της στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης στις εκλογές του 2014.

Έκκληση να μην υπάρξει διάσπαση του οικολογικού χώρου στον δήμο Θεσσαλονίκης κάνει η παράταξη «Γειτονιές σε Δράση» στην Οικολογία Αλληλεγγύη και τον Μιχάλη Τρεμόπουλο.

Η εν λόγω παράταξη είχε πετύχει με επικεφαλής της Ελεάννα Ιωαννίδου την είσοδο της στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης στις εκλογές του 2014, θέση την οποία κατέλαβε η Μόνικα Αϊβαζόγλου μετά την παραίτηση της κ. Ιωαννίδου.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό κάλεσμα της παράταξης του δήμου Θεσσαλονίκης, γίνεται προσπάθεια ενιαίας καθόδου του οικολογικού χώρου στον δήμο «και με δεδομένη την προηγούμενη εκλογή των "ΓΕΙΤΟΝΙΩΝ ΣΕ ΔΡΑΣΗ" στο δημοτικό συμβούλιο, καλούμε την Οικολογία Αλληλεγγύη σε διάλογο προκειμένου να συνδράμει στην επανεκλογή της οικολογικής μας παράταξής"ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ" στις επερχόμενες εκλογές, αποφεύγοντας με αυτό τον τρόπο τη διαίρεση του Οικολογικού χώρου στο Δήμο Θεσσαλονίκης».
                                                                    
Υπενθυμίζεται ότι η Οικολογία Αλληλεγγύη είχε παρουσιάσει ως υποψήφιο δήμαρχο της τον Μιχάλη Τρεμόπουλο τον περασμένο Νοέμβριο