Skip to main content

Συνεργασία με την παράταξη Αντωνούδη θα διερευνήσει η παράταξη Νυφούδη

Στη ΓΣ της παράταξης αποφασίστηκε η συγκρότηση τριμελούς επιτροπής η οποία θα αναλάβει να κάνει τις σχετικές επαφές μέσα στις επόμενες ημέρες

Να διερευνήσουν τη δυνατότητα συνεργασίας με την παράταξη η οποία είχε υποστηριχθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ το 2014, διαφορετικά θα κατεβούν αυτόνομα, αποφάσισαν όσοι συμμετείχαν στη γενική συνέλευση της παράταξης «Νέο Πρόσωπο για τον Δήμο Πυλαίας Χορτιάτη» η οποία, με επικεφαλής τον Νίκο Νυφούδη, είχε λάβει 13,41%, εκλέγοντας έξι δημοτικούς συμβούλους.

Σύμφωνα με πληροφορίες στη γενική συνέλευση η οποία ολοκληρώθηκε πριν από λίγο αποφασίστηκε η συγκρότηση τριμελούς επιτροπής η οποία θα αναλάβει να κάνει τις σχετικές επαφές μέσα στις επόμενες ημέρες, ώστε σε νέα γενική συνέλευση να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις. Στην τριμελή επιτροπή συμμετέχουν οι δύο δημοτικοί σύμβουλοι Κώστας Γαβρής και Βάιος Αγγελινούδης καθώς και ο Βασίλης Ζωίδης. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μέσα στις αμέσως προσεχείς ημέρες θα υπάρξει συνάντηση με την παράταξη «Δίκτυο Ενεργών Πολιτών» η οποία έχει επικεφαλής τον πρόεδρο της Εγνατία Οδός Α.Ε. Απόστολο Αντωνούδη, προκειμένου να διερευνηθεί η δυνατότητα σύμπραξης. «Αποφασίσαμε η συζήτηση να γίνει από μηδενική βάση, δηλαδή να αφορά τα πάντα, ακόμη και το θέμα του επικεφαλής», δήλωσε στη Voria.gr ο κ. Νυφούδης ο οποίος, ως γνωστόν, έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον να είναι υποψήφιος στον δήμο Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με τον Σπύρο Βούγια. 

«Πρώτα θα συζητήσουμε τους όρους και της προϋποθέσεις συνεργασίας και εάν και εφόσον καταφέρουμε να συγκροτήσουμε τη νέα παράταξη τότε θα μπούμε στη συζήτηση για την επιλογή του υποψηφίου», δήλωσε στη Voria.gr ο κ. Ζωίδης.

Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες αρκετά από τα μέλη της παράταξης εξέφρασαν τη διαφωνία τους στη σημερινή συνέλευση για το πρόσωπο του κ. Αντωνούδη, επιθυμώντας να είναι άλλος ο επικεφαλής. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ενδιαφέρον να είναι υποψήφιοι έχουν εκφράσει και δύο στελέχη τα οποία μένουν στην Πυλαία και προέρχονται πολιτικά από το ΠΑΣΟΚ. Την πληροφορία αυτή μετέφερε στη γενική συνέλευση ο κ. Ζωίδης, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει τα ονόματα των δύο ενδιαφερομένων. Είπε, μόνον, πως οι δυο τους έχουν συμφωνήσει πως όποιος επιλεγεί θα έχει την υποστήριξη του συνόλου των στελεχών και μελών της παράταξης. 

Εάν οι συζητήσεις με την παράταξη Αντωνούδη δεν ευοδωθούν τότε αποφασίστηκε η παράταξη να κατέλθει αυτόνομη.