Skip to main content

Συνεργασία ΠΑΟΚ - ΙΑΝΟΥ: Στα βιβλιοπωλεία το Toumba Magazine

Τις επόμενες ημέρες θα κυκλοφορήσει ένα ιστορικό λεύκωμα 270 σελίδων αφιερωμένο στην επιστροφή του «Δικεφάλου» στους τίτλους έπειτα από 14 χρόνια

Τις δυνάμεις τους ενώνουν το Toumba Magazine και ο ΙΑΝΟΣ φέρνοντας έτσι το επίσημο περιοδικό του ΠΑΟΚ πιο κοντά στους φίλους του «Δικεφάλου».

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, στην προσπάθεια διεύρυνσης και βελτιστοποίησης του δικτύου πωλήσεων για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κόσμου, οι «ασπρόμαυροι» συμφώνησαν με τα βιβλιοπωλεία τα οποία θα φιλοξενούν πλέον το διεθνώς βραβευμένο Toumba Magazine.

Η συνεργασία του ΠΑΟΚ με τον ΙΑΝΟ εγκαινιάζεται με την πώληση του ειδικού τεύχους 9 που θα κυκλοφορήσει τις επόμενες μέρες. Πρόκειται για ένα ιστορικό λεύκωμα 270 σελίδων, το οποίο αρμόζει στο ύφος και τα ποιοτικά στάνταρ των βιβλιοπωλείων ΙΑΝΟΣ.

Το Toumba Magazine Special Edition είναι αφιερωμένο στην επιστροφή του ΠΑΟΚ στους τίτλους έπειτα από 14 χρόνια. Στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας 2017. Με συνεντεύξεις, αναλύσεις αρχειακά ντοκουμέντα, μεγάλο φωτογραφικό αφιέρωμα και δώρο την ειδικά αφίσα των νικητών.

Το ειδικό τεύχος του επίσημου περιοδικού του ΠΑΟΚ που θα μπορείτε να το αγοράσετε και από τα βιβλιοπωλεία ΙΑΝΟΣ κυκλοφορεί με δύο ξεχωριστά εξώφυλλα για να διαλέξετε όποιο σας αρέσει περισσότερο.